(Poistunut julkaisusta)

Hioja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019
Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme nyt asiakkaallemme Keravalle ammattitaitoista hiojaa. Asiakasyrityksemme on pitkään alalla toiminut suuri ja vakavarainen teollisuuden alan yritys.

Työnkuvaus

Työ on rosteristen suurkeittiölaitteiden hitsaussaumojen ja laajojen pintojen hiontaa. Viikottainen työaika on 40h. 

Työn edellytykset

Hakijalta toivomme työhön soveltuvaa koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta tuoteviimeistelystä ja hionnasta (esim. automaalari). Tärkeää on, että hakija tuntee alan vaatimukset hitsaussaumojen sekä laajojen pintojen hionnasta. 

Toivomme hakijalta tarkkuutta, ahkeruutta sekä positiivista asennetta. Työssä menestyminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa. Odotamme, että pystyt toimimaan joustavasti ja asiakaslähtöisesti muuttuvissa tilanteissa. Myös tulityökortti ja työturvakortti tulee olla suoritettuna.

Tarjoamme

Mielenkiintoisen ja pitkäaikaisen työn vakavaraisessa yrityksessä. Asiakasyrityksemme toimitilat ovat viihtyisät ja työilmapiiri kannustava. Yritys tarjoaa mahdollisuuden kuntosaliharjoittelulle toimitiloissaan. Valitulle henkilölle tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä hyvän mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaiseksi. 

Hakuprosessi

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan paikkaa kiireen vilkkaa, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

Asiakkuuspäällikkö Noora Vainikka, noora.vainikka@workpower.fi

Avainsanat: hioja, kerava, työpaikka, tuotantotyö