(Poistunut julkaisusta)

Hioja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.7.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakkaallemme hiojaa Vantaalla sijaitsevaan toimipisteeseen. 

Tehtävään valittavalta hakijalta toivomme aikaisempaa kokemusta tuoteviimeistelystä ja hionnasta sekä työhön soveltuvaa koulutusta. Hakijan tulee tuntea alan vaatimukset hitsaussaumojen sekä laajojen pintojen hionnasta. 

Toivomme hakijalta omatoimisuutta ja positiivista asennetta. Myös tulityökortti ja työturvakortti tulee olla suoritettuna.

Täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä, joten jätä hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti alla olevan linkin kautta! Kyseessä on vakituinen työ, joka alkaa koeajan kestävällä vuokrauksella WorkPowerin kautta, jonka jälkeen työntekijällä on mahdollisuus siirtyä asiakkaamme omille kirjoille.

Lisätietoja antaa:

Henkilöstöassistentti Saana Ojalainen, saana.ojalainen@workpower.fi

Henkilöstöassistenti Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi