Hioja metallialalle
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2022

Etsimme asiakkaallemme Jyväskylään metallisten kappaleiden hiojaa

Työnkuvaus:

Hiojan tehtäviin kuuluu erikokoisten ja erimuotoisten metalli- ja alumiinikappaleiden esikäsittely ja hionta ennen seuraavaa työvaihetta. Työtä tehdään käsin ja hiontarobotin avulla. 

Toivomme valittavalta hakijalta:

Työ edellyttää tarkkuutta ja käteviä käsiä. Aiempi työkokemus esim. kokoonpano- tai muista tarkkuutta vaativista tehtävistä tukee tehtävässä menestymistä. Koulutustaustalla ei ole suurta merkitystä, asenne ja ote työn tekemistä kohtaan ratkaisee. Hyvä fyysinen kunto auttaa jaksamaan työssä. 

Mitä työ tarjoaa?

Tämän yrityksen työntekijänä pääset mukaan hyvän työmoraalin omaavaan porukkaan, jossa on hyvä tekemisen meininki, ja jossa ei turhasta nipoteta. Yrityksessä on monenlaisia erilaisia työtehtäviä, joten sinulla on mahdollisuus vaihtelevaan työhön. Töitä tehdään siellä, missä tekemistä eniten piisaa. Kyseessä on vuokratyösuhde, joten apunasi kaikessa on WorkPowerin iloinen ja osaava HR-tiimi.

Hakuprosessi

Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan mahdollisimman pian, sillä toiveena on täyttää tehtävä nopeasti. Ensimmäiset haastattelut tehdään WorkPowerin toimesta, jatkohaastattelut asiakkaan luona. 

Lisätietoja:

HR-konsultti Elina Forssell,

0407069967

Avainsanat: esikäsittely, tuotantotyö, teollisuuden työ

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot