(Poistunut julkaisusta)

Hinnoittelupäällikkö
VR Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019


Etsimme VR:n Matkustajaliikenteeseen analyyttistä ja myyntihenkistä hinnoittelupäällikköä vastaamaan hinnoittelukyvykkyytemme kehittämisestä. Tämä rooli on kaupallisen menestymisen ytimessä!

Tiimisi vastuulla ovat kotimaan ja Venäjän matkustajaliikenteen lippujen sekä lisäpalveluiden hinnoittelu ja kehitys. Toimit esimiehenä hinnoitteluasiantuntijoille ja hinnoitteluanalyytikolle toimien tiiviissä yhteistyössä mm. tiimimme optimointiasiantuntijoiden kanssa. Varmistat, että VR:n matkustajaliikenteen hinnoittelustrategia, hintarakenteet ja tuoteportfolio ovat kilpailukykyisiä, vastaavat asiakastarpeisiin ja mahdollistavat kannattavan kasvun ja tavoitteiden saavuttamisen. Ymmärrät ja hyödynnät datan ja järjestelmäkehityksen tuomat mahdollisuudet ja vaikutat osaltasi uusiutuvien myyntikanavien kehitykseen.

Odotamme sinulta kokemusta matkustajaliikenteen tai soveltuvan alan hinnoittelusta sekä siitä, miten analytiikkaa ja asiakasymmärrystä hyödynnetään hinnoittelussa. Tässä roolissa on tärkeää ymmärtää iso kuva, mutta pystyä myös paneutumaan yksityiskohtiin. Hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot ovat ehdoton edellytys menestymiselle: toimimme tiiviissä yhteistyössä moneen suuntaan, ja kyky viestiä tekemisestämme ja argumentoida loogisesti ovat roolisi keskeisiä menestystekijöitä. Työssäsi tarvitset suomen lisäksi englannin kieltä.

Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto todennäköisimmin kauppa- tai teknistieteelliseltä alalta. Kokemus matkailualalta ja aiempi esimieskokemus katsotaan eduksesi, samoin kuin data- ja analytiikkaymmärrys, revenue management -ymmärrys sekä näyttö projektien menestyksekkäästä läpiviennistä.

Tarjoamme sinulle vastuullisen näköalapaikan, työkaverien ja johdon tuen sekä paljon kehittämisen ja onnistumisen mahdollisuuksia! Toimipaikkasi sijaitsee moderneissa toimitiloissamme Isossa Pajassa Helsingin Länsi-Pasilassa, hyvien liikenneyhteyksien äärellä.

Lisätietoja tehtävästä antaa 26.3. saakka Tuote- ja hinnoittelupäällikkö Kirsi Sihvonen kirsi.sihvonen@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 31.3.19 mennessä oheisen linkin kautta.

Meitä on yhteensä 2500 ammattilaista, joita yhdistää rakkaus rautateihin ja niillä matkustaviin asiakkaisiimme. Viime vuonna junissamme tehtiin ennätysmäärä matkoja, lähes 127 miljoonaa. Olemme tuottamassa Suomen ympäristöystävällisintä, mukavinta ja turvallisinta tapaa matkustaa. VR on nykyisin nopeasti uudistuva yritys, joka tarjoaa paljon kehittymisen mahdollisuuksia sekä erittäin monipuolisia tehtäviä. Tule mukaan yhteiselle matkalle!