Hinnoitteluasiantuntija, kaukolämpö
Helen Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2021

Haluatko olla mukana rakentamassa markkinoiden asiakaskeskeisintä energiayhtiötä ja tuoda kanssamme uuden energia-aikakauden mahdollisuudet jokaisen ulottuville?

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.


Päästäksemme kunnianhimoisiin tavoitteisiimme ja palvellaksemme asiakkaitamme entistä paremmin etsimme nyt joukkoomme kaukolämpötuotteiden Hinnoitteluasiantuntijaa Helsingin Kampin toimipisteeseen vakituiseen työsuhteeseen. Työskentelet tärkeänä osana huippuosaavaa yhdeksän hengen Hinnoittelu ja myynnin analyysit -tiimiä.

Menestyvät lämpötuotteet ovat ratkaisevassa roolissa Helenin liiketoiminnan ytimessä. Tehtävässä pääset paneutumaan kaukolämmön hinnoittelun omistajana niin tuotekehitykseen kuin myynnin rajapintaan sekä analysoimaan myyntiämme ja luotsaamaan tuottavuutemme kehittämiseen liittyviä projekteja.

Tehtäväsi on auttaa tuoteportfolion kehitystä hinnoittelumallien rakentamisessa, tukea myyntiä asiakascasejen hinnoittelussa sekä jatkokehittää myynnin raportointia ja läpinäkyvyyttä. Pääset myös luotsaamaan kehitysehdotuksia eteenpäin erilaisten projektien kautta. Tulet tekemään roolissasi paljon yhteistyötä mm. tuotekehityksen, omaisuudenhallinnan sekä analytiikkatiimin kanssa. Pääset myös syväsukeltamaan kaukolämpötuotteiden energiaennusteiden ja ennustemallien kehittämiseen.

Tehtävässä menestyy analyyttinen, yhteistyöstä nauttiva ja kehittymishaluinen henkilö, joka haluaa saattaa asioita loppuun asti sekä kykenee konseptuaaliseen ajatteluun. Toivomme sinulta lisäksi soveltuvaa kaupallista tai teknistä korkeakoulututkintoa. Energia-alan toimintaympäristön ja lämpötuotteiden tuntemus on eduksesi tehtävässä, mutta ei välttämätöntä.

Me takaamme, että pääset kerryttämään osaamistasi motivoivassa roolissa yhdessä maailmanluokan osaajien kanssa uudistuvalla alalla. Erinomaisten kehittymisedellytysten lisäksi rooli tarjoaa mahdollisuuden vaikuttaa kaukolämpötuotteidemme menestykseen.  

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit kysyä meillä työskentelystä tai tehtävästä tarkemmin tulevalta esihenkilöltäsi Marko Kivimaalta (0505147413/ marko.kivimaa@helen.fi). Hän on parhaiten tavoitettavissa puhelimitse tiistaina 4.5. klo 13-14 ja maanantaina 10.5. klo 9-10.

Kohtasivatko energiamme? Mahtavaa! Voit helposti laittaa hakemuksen rekryjärjestelmämme kautta (helen.fi/rekry), viimeistään 12.5.2021 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toivottavasti kuulemme sinusta pian.

Yhdistetään voimat!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot