Hinnoitteluasiantuntija, energiaratkaisut
Helen Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2021

Haluatko olla mukana rakentamassa markkinoiden asiakaskeskeisintä energiayhtiötä ja tuoda kanssamme uuden energia-aikakauden mahdollisuudet jokaisen ulottuville?  

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. 


Päästäksemme kasvun tavoitteisiimme uusilla liiketoiminta-alueilla ja palvellaksemme asiakkaitamme entistä paremmin etsimme nyt joukkoomme hinnoitteluasiantuntijaa Helsingin Kampin toimipisteeseen vakituiseen työsuhteeseen. Työskentelet tärkeänä osana huippuosaavaa 10 hengen Hinnoittelu ja myynnin analyysit -tiimiä.

Tehtävässäsi vastaat ratkaisutuotteisiimme (sähköinen liikenne, sähkövarastot, älykkäät kiinteistöt ja muut uudet ratkaisut) liittyvistä hinnoittelurakenteista, malleista sekä hinnoittelusta sekä hintojen hallinnoinnista järjestelmissä. Hinnoitteluun liittyy vahvasti kannattavuuden optimointi lyhyellä ja pitkällä aikavälillä erilaiset palvelumallit, rahoitusvaihtoehdot ja kilpailutilanne huomioiden. Teet myös erilaisia myynnin ja talouden analyysejä, kehität ja hyödynnät KPI-mittareita sekä nostat esiin parannusehdotuksia. Lisäksi tehtäviisi kuuluu myyntiennusteiden ja skenaarioiden tekeminen.

Tehtäväkenttääsi liittyvien ratkaisuiden markkina kasvaa voimakkaasti ja Helen panostaa yhä voimakkaammin uusien ratkaisuiden myyntiin ja tuotekehitykseen sekä etenkin rooliisi liittyvän hinnoittelun ja ansaintalogiikan kautta avautuviin kaupallisiin mahdollisuuksiin. Työskentelet keskeisessä roolissa myynnin, tuotekehityksen ja talouden rajapinnassa.

Odotamme sinulta 
aiempaa hinnoittelukokemusta sekä kokemusta erilaisten hinnoittelumallien laatimisesta. Tehtävä edellyttää kaupallista tai teknistä korkeakoulututkintoa. Tehtävässä menestymistä tukee myös esimerkiksi kokemus erilaisista ansaintalogiikoista, tuotteistuksesta ja kaupallistamisesta.

Eduksi lasketaan energia-alan opinnot sekä työkokemus etenkin sähköisen liikenteen, kiinteistöjen energiatehokkuuspalvelujen ja uuden aikakauden energiaratkaisuiden liiketoiminta-alueilta. Alan tuotteiden, kilpailijoiden ja toimintaympäristön tuntemus katsotaan eduksi, muttei ole välttämätöntä. Ennen kaikkea toivomme, että olet innokas ja nopea oppimaan uutta. Toivommekin sinusta innostunutta ja ennakkoluulotonta kollegaa asiantuntijatiimiimme.

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit kysyä meillä työskentelystä tai tehtävästä tarkemmin tulevalta esihenkilöltäsi Marko Kivimaalta (050 5147413) marko.kivimaa@helen.fi. Hän on (parhaiten) tavoitettavissa puhelimitse 9.4 klo 9-10 ja 15.4 klo 10-11. 

Kohtasivatko energiamme?
 Mahtavaa! Voit lähettää hakemuksen ja ansioluettelosi helposti rekryjärjestelmämme kautta (helen.fi/rekry), viimeistään sunnuntaina 25.4.2021 Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Yhdistetään voimat! 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot