(Poistunut julkaisusta)

Hinnoitteluanalyytikko
A-lehdet Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.2.2021

Etsimme sinua, hinnoitteluanalytiikan ammattilainen

A-lehdet panostaa voimakkaasti analytiikkaan ja datan hyödyntämiseen hinnoittelussa. Etsimme sinua, joka haluat vastata A-lehtien kuluttajatuotteiden hinnoittelun ja palkitsemisen analytiikasta ja johtopäätösten tuomisesta liiketoiminnalle selkeinä näkemyksinä. Tehtävä on äitiysvapaasijaisuus, jonka kesto on noin 1 ½ vuotta.

Ymmärrät hyvin asiakasdatan sekä datamallinnusten antamat mahdollisuudet hinnoittelulle, ja sinulla on vahva kokemus tilastollisista menetelmistä sekä mallinnuksesta. Työskentelet kuluttaja-analytiikkatiimissämme, jossa on vahvaa data-, kohderyhmä- ja analytiikkaosaamista. Hinnoittelun ja palkitsemisen analytiikka on sinun vastuullasi.

Ymmärrät erilaisia hinnoittelutaktiikoita katteen muodostumisessa, ymmärrät tuotteen ja psykologisten tekijöiden vaikutuksen hinnoitteluun ja osaat rakentaa hinnoitteluskenaarioita erilaisista valinnoista. Tunnistat, että testaaminen on tapa validoida malleja ja valintoja ennen tuotantoon vientiä.

Koulutuksesi on tilastotieteen korkeakoulututkinto tai vastaava osaaminen. Tärkeintä on, että suhtaudut hinnoitteluratkaisujen kehittämiseen ja erilaisten skenaarioiden rakentamiseen intohimolla ja ymmärrät nykyaikaisten analytiikka- ja teknologiaratkaisujen merkittävän roolin liiketoiminnan mahdollistajana. Seuraat alan kehitystä aktiivisesti ja haluat haastaa itsesi sekä muut toteuttamaan innovatiivisia ja asiakaslähtöisiä hinnoittelumalleja.

Sinulla on vankka kokemus analytiikan hyödyntämisestä hinnoittelun lähtökohtana. Omaksut uusia järjestelmiä helposti ja toimintatavoiltasi olet suunnitelmallinen ja ratkaisuhakuinen. Olet tiimipelaaja ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Tehtävä on äitiysvapaasijaisuus, jonka kesto on noin 1 ½ vuotta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän innostavassa mediatalossa. Toimintakulttuurimme on avoin ja rento ja meille on tärkeää yhdessä tekeminen sekä toistemme arvostaminen. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen systemaattisesti. Sujuva etätyö ja työskentely upeissa maisemissa Kulosaaressa hyvien liikenneyhteyksien varrella mahdollistavat työn ja vapaa-ajan joustavan yhdistämisen. Tällä hetkellä työskentelemme pääsääntöisesti etätyössä. Haluamme olla edelläkävijöitä ja muuttaa mediaa, toivomme samaa kunnianhimoista tavoitteellisuutta ja sitoutuneisuutta myös sinulta.

Lisätietoja antavat ke 17.2. kello 13–15 ja ti 23.2. kello 14.00–15.00 kuluttajamyynnin johtaja Oili Kalm-Parantainen, 050 414 4295 sekä ke 17.2. kello 9.00–10.00 ja pe 26.2. kello 12.00–13.00 Business Intelligence Manager Jonna Tirkkonen, 050 414 4698.

Lähetä hakemuksesi, cv ja palkkatoiveesi tämän linkin kautta viimeistään maanantaina 1.3.2021. Ole nopea, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.