(Poistunut julkaisusta)

Hinnoitteluanalyytikko
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Oletko liiketoimintalähtöinen laskentatoimen ja digitalouden ammattilainen ja haluat kehittää osaamistasi Suomen parhaassa työpaikassa yritysliiketoimintamme tuotteiden ja palvelujen hinnoitteluanalyytikkona? Perustatko argumentointisi faktoihin ja pyrit ratkaisemaan ongelmat rationaalisesti? Sinulla on lisäksi rohkeutta nostaa asioita keskusteluun työyhteisössä. Jos tunnistat näistä itsesi, saatat olla uusi työkaverimme.

Etsimme analyyttistä ja hyvät vuorovaikutustaidot omaava laskentatoimen osaaja vastaamaan yritystuotteiden ja -palveluiden hinnoitteluanalyysien tekemisestä sekä niiden kilpailukykyisestä ja kannattavasta hinta-asetannasta yhteistyössä eri sisäisten sidosryhmien kanssa.

Hinnoitteluanalyytikkona tehtävänäsi on laatia laskelmia, simulaatioita ja ennusteita eri hinnoittelumenetelmistä ja -vaihtoehdoista niin proaktiiviseen hinnoittelun kuin markkinamuutoksien vaatimiin tarpeisiin, kannattavuus optimoiden ja tilastotiedettä hyödyntäen. Tuot aktiivisesti esiin hinnoitteluun liittyviä löydöksiä Business Managerille / markkinoinnille hinnoittelupotentiaalin täysimääräiseen hyödyntämiseen. Vastaat siitä, että hinnoitteluun liittyvät analyysit ja työkalut tukevat tuote- ja palvelualueiden kasvun ja kannattavuuden tavoitteita ja ovat helppokäyttöisiä sekä nopeasti mukautuvia vallitsevassa markkinassa.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on kaupallinen, yliopistotasoinen koulutus ja pääaineenasi todennäköisesti laskentatoimi. Olet mielellään myös tehnyt opintoja data-analytiikassa ja tilastotieteessä. Sinulla on jo kokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta hinnoittelutyöstä hyödyntäen data- ja markkina-analytiikkaa. Tietoliikenne/operaattorialan toimialakokemus on suuri etu, myös kaupan – ja palvelut alan kokemus katsotaan eduksi.

Olet kiinnostunut markkinoilla tapahtuvien muutosten ja trendien seuraamisesta, innostut data-analyysien tekemisestä ja analysoit löydöksiä avoimesti työyhteisön sidosryhmien kanssa. Tulet työssäsi sujuvasti toimeen suomen ja englannin kielillä. It-taitosi ovat erinomaiset, erityisesti Excelin osaaminen on vahvaa.

Me DNA:lla panostamme vahvasti henkilöstöön ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA:laiselle. Tunnustuksena tästä olemme saaneet vuonna 2019 mm. Suomen parhaat työpaikat -listasijoituksen 1. suurten yhtiöiden sarjassa sekä Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen. Tässä tehtävässä voit työskennellä mutkattomasti siellä missä haluat. Ja kun haluat tulla toimistolle, löydät työpisteesi moderneista toimitiloistamme.

Tutustu etuihimme ja kulttuuriimme: https://corporate.dna.fi/kulttuuri#dnan_kulttuuri

Ilmianna itsesi meille ja ilmoittaudu 26.1.2020 mennessä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Timo Lummevaara ma 20.1. klo 15-17 ja ti 21.1. klo 15-17, puh 044 590 2502, timo.lummevaara(at)dna.fi.