(Poistunut julkaisusta)

Hinnoitteluanalyytikko
VR Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019

Etsimme kehityskeskeistä hinnoitteluanalyytikkoa Matkustajaliikenteeseen. Haluamme pohjata hinnoittelu- ja tuoteportfoliokehitystämme vahvasti dataan ja analytiikkaan. Keskeisessä roolissasi haet aktiivisesti myynnin kasvattamisen mahdollisuuksia ja tuet kaupallista päätöksentekoa päivittäin. Vastuullamme ovat kotimaan ja Venäjän liikenteen lipputuotteiden sekä lisäpalveluiden hinnoittelu ja kehitys.

Tehtäviisi kuuluvat mm.

  • hintarakenteiden ja -tasojen optimointi
  • Hinnoittelumallien kehittäminen (työvälineinä esim. R/Python)
  • hinnoittelutoimenpiteiden skenarointi ja analyysi
  • kehityksen ja tulevaisuuden näkymien seuranta
  • kilpailutilanteen analyysi
  • lipputyyppi- ja lisäpalveluportfolion kehitykseen osallistuminen

Raportoit hinnoittelupäällikölle ja tiimissä tukenasi toimivat kokeneet asiantuntijat ja analyytikot. Toimit tiiviissä yhteistyössä mm. Matkustajaliikenteen Data- ja analytiikkatiimin kanssa.

Odotamme sinulta ylempää korkeakoulututkintoa todennäköisimmin kauppa- tai teknistieteelliseltä alalta sekä osaamista liiketaloudellisesta analyysistä ja optimoinnista. Sinulla on erinomaiset tilastomatemaattiset taidot, hallitset suurten datamassojen käsittelyn ja käytät sujuvasti tietokanta- ja raportointityökaluja (SQL, PowerBI). Työssäsi tarvitset suomen lisäksi englannin kieltä. Aiempi kokemus matkustajaliikenteen tai matkailun alalta, hinnoittelumallien ymmärrys, asiakasymmärrys sekä aiempi kokemus business case -laskennasta ovat myös edukseksi. Olet aloitteellinen, analyyttinen ja pystyt perustelemaan näkemyksesi. Sinulta löytyy draivia hakea kasvupotentiaalia ja varmistaa osaltasi tavoitteidemme saavuttaminen.

Tarjoamme sinulle asiantuntevan tiimin tuen, uuden data- ja analytiikka-alustan ja mahdollisuuden kehittyä hinnoittelun ja tuottojen optimoinnin osaajaksi. Pääset siivittämään kasvuamme ja parantamaan asiakaskokemusta hinnoitteluamme kehittämällä. Toimipaikkasi sijaitsee moderneissa toimitiloissamme Isossa Pajassa Helsingin Länsi-Pasilassa, hyvien liikenneyhteyksien äärellä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa 26.3. saakka Tuote- ja hinnoittelupäällikkö Kirsi Sihvonen kirsi.sihvonen@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 31.3.19 mennessä oheisen linkin kautta.

Meitä on yhteensä 2500 ammattilaista, joita yhdistää rakkaus rautateihin ja niillä matkustaviin asiakkaisiimme. Viime vuonna junissamme tehtiin ennätysmäärä matkoja, lähes 127 miljoonaa. Olemme tuottamassa Suomen ympäristöystävällisintä, mukavinta ja turvallisinta tapaa matkustaa. VR on nykyisin nopeasti uudistuva yritys, joka tarjoaa paljon kehittymisen mahdollisuuksia sekä erittäin monipuolisia tehtäviä. Tule mukaan yhteiselle matkalle!