(Poistunut julkaisusta)

Hinausautonkuljettaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2020

Tykkäätkö auttaa muita vaativissakin olosuhteissa ja liikkua maanteillä eri vuorokauden aikoina? Mahtavaa! Jatka lukemista, saatat olla etsimämme henkilö!

Haemme asiakkaallemme ammattinsa osaavia Hinausautonkuljettajia.

Odotamme hakijalta voimassa olevaa C - korttia, ammattipätevyyttä, nosturi- ja digikorttia. ADR - ajolupa on plussaa. Sinulla tulee olla työkokemusta kuljetusalan tehtävistä sekä hinauspuolen tekniikka hallussa. Suomen kieli on työssä välttämätön.

Toivomme sinulta reipasta ja oma - aloitteista tekemistä sekä hyvää asennetta. Pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn ja olet asiakaspalveluhenkinen. Kestät kiirettä, olet täsmällinen ja pysyt itse rauhallisuutena liikenteessä.

Hinauskeikalle voidaan lähteä mihin kellonaikaan tahansa vuoden jokaisena päivänä, eli työ on vuorotyötä. Autojen koti on Hollolassa.

Tarjoamme monipuolisen ja vaativan tehtävän mukavassa porukassa. Tässä sinulla on myös mahdollisuus vakinaiseen työtehtävään! 

Kiinnostuitko? Hae tehtävään oheisen linkin kautta tai yhdistä jo luotu profiilisi haun alle. Hakuaika 05.04.2020 asti. Lisätietoja tehtävästä antaa Katja Suomalainen, 050 592 5575, katja.suomalainen@personalhuset.fi.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi //hyväätyötä