Hinausauton kuljettaja
Go On Jyväskylä

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2022

Hinaus- ja kuljetuspalvelu Rantanen Oy on perheyhtiö, joka on perustettu vuonna 1992. Yritys tarjoaa erilaisia hinaus- ja kuljetuspalveluita aina hinauspalveluista veneen kuljetukseen tai romuauton noutoon. Hinaus- ja kuljetuspalvelu Rantanen Oy toimii pääasiassa Jyväskylässä ja Keski-Suomen alueella. Kuljettajat ovat alan rautaisia ammattilaisia, jotka ovat valmiita auttamaan tilanteessa kuin tilanteessa.

Etsimme nyt Hinaus- ja kuljetuspalvelu Rantanen Oy:lle hinausauton kuljettajaa raskaan kaluston kuljetustehtäviin Jyväskylään vakituiseen työsuhteeseen. Tässä työtehtävässä toimit pääsääntöisesti hinausauton kuljettajana, mutta työ voi sisältää myös muita tehtäviä. 

Odotamme sinulta kokemusta raskaan kaluston kuljetustehtävistä, tai muuta soveltuvaa kuljetusalan työkokemusta sekä hyvää fyysistä kuntoa ja reipasta työotetta. Sinulta tulee löytyä A-, B-, CE- ja E-korttien ajokorttivalmius ja voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyys. Eduksesi katsotaan raskaan kaluston asentajan koulutus tai työkokemus sekä sujuva englannin kielentaito. Onnistut tässä tehtävässä, jos olet asiakaspalveluhenkinen ja työskentelet luontevasti tiimissä.

Työ on pääasiallisesti päivätyötä, mutta työ sisältää myös päivystysvuoroja.

Mikäli koet olevasi etsimämme tekijä, käy jättämässä hakemus tehtävään GoOn:n nettisivujen kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika sulkeutuu 30.1.2022, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-koordinaattori Pinja Hytönen, +35840 820 6963, pinja.hytonen@go-on.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1552364
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä