(Poistunut julkaisusta)

Hilti Myymälämyyjä
Hilti

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2017

Millainen tehtävä on kyseessä?

Hilti jatkaa edelleen kasvua ja investointeja, jonka seurauksena etsimme aktiivisia ja innokkaita myymälämyyjiä Pääkaupunkiseudun ja Tampereen Hilti myymälöihin. Haemme sekä kokoaikaista että osa-aikaista vahvistusta tiimiimme. Tehtävässä vastaat myymälämme päivittäisen liiketoiminnan kasvattamisesta. Tehtävä edellyttää päättäväistä otetta asiakaspalvelu- ja myyntityöhön sekä syvällistä asiakkaiden tarpeiden ymmärtämistä.

 

Mitä tehtävä sisältää?

Tehtävässä toimit Pääkaupunkiseudun (Espoo/ Vantaa/ Helsinki) tai Tampereen myymälässämme, jossa vastaat Hilti myymälän tuotteiden ja palveluiden myynnistä ja markkinoinnista. Asiakaskunta on monipuolinen, tapaat asiakkaita kertaostajista aina suurten rakennushankkeiden vetäjiin. Myynnin ja asiakaspalvelun ohella hoidat päivittäisiä toimintoja, kuten tuotteiden esillepanon, tuotteiden demonstroinnin, tilaukset, huoltolähetykset ja tavaratoimitusten vastaanoton.

Tehtävä on aktiivinen ja konkreettinen. Pääset esittelemään tuotteitamme, myymään ohjelmistojamme ja palveluitamme sekä tarjoamaan asiakkaillemme innovatiivisia ja kustannustehokkaita ratkaisuja heidän tarpeisiinsa. Tutustut laajasti koko Hiltin tuotevalikoimaan, mikä avaa paljon tulevia uramahdollisuuksia.
Toimit osana alueellista myyntiverkostoa ja raportoit vastuulliselle myymäläpäällikölle.

 

Mitä tarjoamme?

Pääset osaksi Hiltin erinomaista yrityskulttuuria. Meillä henkilökohtainen kasvu, ammatillinen kasvu ja yrityksen kasvu kulkevat käsi kädessä. Kehitämme, haastamme ja kannustamme ihmisiämme kehittymään ja tuottamaan uskollisille asiakkaillemme vain parasta.
Palkitsemme johdonmukaiset tulokset henkilökohtaisella uravalmennuksella ja houkuttelevilla mahdollisuuksilla laajentaa tehtäväkenttääsi ja jopa siirtyä eri tehtäviin organisaatiossamme.

 

Miksi meille kannattaa hakea?

Henkilöstömme on mainio sekoitus hyvin erilaisia ihmisiä, ja osa parhaista hiltiläisistä on tullut taloon ilman aiempaa kokemusta rakennusalalta. Aikaisempi kokemus rakennusalalta ei ole välttämätöntä, riittää että olet kiinnostunut oppimaan. Etsimme ensisijaisesti oikealla asenteella varustettuja ja tiimiimme sopivia persoonia. Hiltillä menestymisen avaimia ovat liiketoimintaorientoituneisuus, tiimityöskentely, innokkuus oppia ja oikeanlainen asenne yksilöllisestä taustasta riippumatta.

 

Mitä odotamme sinulta:

  • Erinomaisia vuorovaikutus ja esiintymistaitoja
  • Liiketoiminnan ja teknologian ymmärtämistä
  • Ratkaisumyyntitaitoja
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • Aktiivista ja suunnitelmallista otetta työhön
  • Sitoutumista, rohkeutta ja kilpailuviettiä
  • Halukkuutta sitoutua työskentelemään arkisin klo 7-16 välillä vähintään 15 h viikossa.

 

Jos haluat rakentaa uraasi dynaamisessa kansainvälisessä organisaatiossa, lähetä hakemuksesi ja CVsi palkkatoiveen kera 14.11.2017 mennessä osoitteeseen careers.fi@hilti.com.
Otsikoksi: Hilti Myymälämyyjä / Osa-aikainen - TAI -  Hilti Myymälämyyjä/ Kokoaikainen

Käsittelemme hakemukset niiden saapumisjärjestyksessä.

Lisätietoja:
Linda Martesuo I Human Resources
P +358 207 999 304 I E linda.martesuo@hilti.com 

Annaliisa Ruokonen I Human Resources
P +358 207 999 283 I E annaliisa.ruokonen@hilti.com