(Poistunut julkaisusta)

Hiihtolomatuuraaja siivoukseen Kirkkonummelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

OLIKO ETSINNÄSSÄ LISÄTIENESTIÄ HIIHTOLOMAVIIKOLLE? Meillä sitä on tarjolla! Tarvitsemme tiimiimme

 

SIIVOUKSEN TUURAAJAA viikolle 8

 

Kirkkonummen alueelle, hyvien kulkuyheyksien päähän. Siivottavat kohteet ovat lähinnä terveydenhoidon tiloja. Työt sijoittuvat 17.-23.2.2020 väliselle ajalle. Työpäivät sijoittuvat pääosin iltatyöhön. Ma-pe klo. 18.45-21.15 (paitsi ma ja to klo. 16 alkaen), lisäksi sinulla olisi lyhyet aamuvuorot ti ja pe klo. 10.00-12.30. Isona talona tarjoamme kyllä hyville tekijöille jatkomahdollisuuden, jos esimerkiksi olet kesätyötä vailla! Tästä voidaan keskustella mahdollisen työhaastattelun merkeissä. 

 

Palkkaus tehtävässä on KIPA TES 3: mukainen, eli 11,20€/h, sekä mahdolliset iltalisät. 

 

Pärjätäksesi tehtävässä, sinun tulee olla luonteeltasi toimeentarttuva, palvelualtis ja itseohjautuva tyyppi. Tehtävä vaatii hyvää fyysistä peruskunto, sillä siivoustyö voi ollaa ajoittain rankkaa. Kohtaat työssäsi joka päivä asiakkaita, joten reipas asiakaspalveluasenne ja riittävä suomen kielen taito ovat välttämättömiä kriteereitä tehtävässä. :) Emme vaadi 15 vuoden kokemusta, emmekä 5 eri tutkintoa, mutta aiempi kokemus siivouksesta olisi toivottua.

 

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja varmistamme, että esimiehesi saattaa sinut työn alkuun!

- Ala vie helposti mennessään jos on kiinnostusta edetä vaativampiin tehtäviin. Meiltä valmistutaan esimerkiksi laitoshuoltajaksi, jonka jälkeen moni on innostunut suorittamaan myös lähiesimiestyön koulutuksen. 

- Pääset kehittämään osaamistasi puhtausalan ja kiertotalouden parissa samalla, kun saat siitä palkkaa! :) 

- Voit pokata mahdollisen kesätyöpaikan- tai mikset tulevaisuuden kokoaikaisen työpaikan Ison ja vakaan yrityksen tallissa!

 

Joko innostuit tästä pestistä? :) Älä aikaile, vaan laita piakkoin hakemuksesi menemään, täytämme tehtävän heti, kun sopiva henkilö ilmoittautuu meille! Huomioithan, että emme käsittele sähköpostilla tulleita hakemuksia. Laitathan siis ystävällisesti hakemuksesi työnhakulinkin kautta.

 

Lisätietoja tehtävistämme saat Palvelumestarilta Anetelta arkisin klo. 8-16 välisen aikana numerosta +358 50 472 8287  

sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.