(Poistunut julkaisusta)

Hiihtokeskustyöntekjiöitä, Talma Ski
Talma Ski Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2018
Talma Ski Oy
Toimenkuva
Talma Ski hakee kauttamme sesonkityöntekijöitä erityyppisiin työtehtäviin. Töitä on tarjolla kauden alusta aina ensi kevään loppuun saakka. Vuoden 2018 puolella hiihtokeskus on auki arkisin vain iltaisin, jolloin työt ovat osa-aikaisia ilta- ja viikonlopputöitä. Keväällä, kun kausi kunnolla käynnistyy, keskus pidetään auki myös päivisin ja silloin heillä on tarve kokopäivätyöntekijöille.
Työntekijöitä tarvitaan ravintolassa, jossa on erikseen keittiötyöt, kahvilatyöt ja salityöt. Ravintolan lisäksi tekijöitä kaivataan vuokraamoon ja hissimiehiksi. Myös lastenmaa tarvitsee ohjaajia. Töitä on siis tarjolla laidasta laitaan osa-aikaisesta kokopäiväiseen ja hissimiehentyöstä ravintola- ja välinevuokrauspuolelle.
Odotamme sinulta
Reipas ja iloinen, sekä asiakaspalvelutaitoinen. Ravintolatyöntekijöillä olisi hyvä olla vähän kokemusta ravintolapuolesta, mutta välinevuokraushenkilölle annetaan hyvä perehdytys ja samoin hissimiehille. Hissimiehille eduksi on tekninen ymmärrys ja hyvä fyysinen kunto. Teknistä osaamista saattaa tarvita hissien pienimuotoisissa huoltotoimissa. Lastenmaan ohjaajien tulee olla iloisia ja todella tykätä toimia lasten kanssa.
Koulutus ja työkokemus
Suomenkieli ja täysi-ikäisyys
Muut tiedot
Omaa autoa ei välttämättä tarvitse, sillä Talma ski-alueelle pääsee kulkemaan linja-autolla mm Keravalta.
Kesto
talvisesonki
Lisätietoja
Hanna Malmberg, Hanna.Malmberg@vmp.fi, (019) 560 1600
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 07.12.2018 mennessä.