(Poistunut julkaisusta)

Hiihtokeskustyöntekijöitä, Talma Ski
Talma Ski Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2018
Talma Ski Oy
Toimenkuva
Talma Ski hakee kauttamme sesonkityöntekijöitä erityyppisiin työtehtäviin. Töitä on tarjolla kauden alusta aina ensi kevään loppuun saakka. Vuoden 2018 puolella hiihtokeskus on auki arkisin vain iltaisin, jolloin työt ovat osa-aikaisia ilta- ja viikonlopputöitä. Keväällä, kun kausi kunnolla käynnistyy, keskus pidetään auki myös päivisin ja silloin heillä on tarve kokopäivätyöntekijöille.

Työntekijöitä tarvitaan ravintolassa, jossa on erikseen keittiötyöt, kahvilatyöt ja salityöt. Ravintolan lisäksi tekijöitä kaivataan vuokraamoon ja hissimiehiksi. Myös lastenmaa tarvitsee ohjaajia. Töitä on siis tarjolla laidasta laitaan osa-aikaisesta kokopäiväiseen ja hissimiehentyöstä ravintola- ja välinevuokrauspuolelle.
Odotamme sinulta
Reipas ja iloinen, sekä asiakaspalvelutaitoinen. Ravintolatyöntekijöillä olisi hyvä olla vähän kokemusta ravintolapuolesta, mutta välinevuokraushenkilölle annetaan hyvä perehdytys ja samoin hissimiehille.

Hissimiehille eduksi on tekninen ymmärrys ja hyvä fyysinen kunto. Teknistä osaamista saattaa tarvita hissien pienimuotoisissa huoltotoimissa.

Lastenmaan ohjaajien tulee olla iloisia ja todella tykätä toimia lasten kanssa.

Omaa autoa ei välttämättä tarvitse, sillä Talmaan pääsee myös julkisilla kulkuyhteyksillä mm Keravalta.
Koulutus ja työkokemus
Työntekijän täytyy olla täysi-ikäinen ja puhua sujuvaa suomenkieltä.
Muut tiedot
Oletko etsimämme henkilö? Täytä pikaisesti avoin hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja liitä CV hakemukseen. Toimi nopeasti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja saat arkisin klo 8-16 numerosta 019 560 1600 tai sähköpostitse porvoo@vmp.fi.

#contactforum
Kesto
Talvisesonki
Lisätietoja
Hanna Malmberg, porvoo@vmp.fi, (019) 560 1600
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.01.2019 mennessä.