Hiihtokeskustyöntekijä
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2018

Hiihtokeskustyöntekijöitä haussa Sipoon Alpeille eli Talman laskettelukeskukseen kaudeksi 2018-2019.

Talma Ski on Sipoossa, reilun 30 kilometrin päässä Helsingistä sijaitseva laskettelukeskus, jossa laskee sekä vasta-aloittelijat että ammattilaiset. Talma Ski on valittu vuoden lähirinteeksi vuonna 2016. Talmassa on rinteitä kaikenikäisille ja se onkin suosittu treenipaikka hyvien parkkiensa ansiosta. 

---------- 

Mitä etsimme:
Etsimme rinnetyöntekijöitä hiihtohisseille. Työnkuvaasi kuuluu hisseillä työskentely eli avustaminen, valvonta ja  hissiturvallisuudesta opastaminen asiakkaille. Työnkuva sisältää myös mahdollisia tehtäviä rinteiden kunnossapidon parissa. 

---------- 

 

Mitä odotamme hakijalta ja mitä vaadimme: 
Odotamme valittavilta henkilöiltä positiivista asennetta rinnetyöskentelyä ja talvea kohtaan. Jos olet aina haaveillut kaudesta Lapissa tai Alpeilla, on paikka juuri sinua varten! Koska hissit kulkevat sähköllä, on sähköalan koulutuksesta etua, sillä toimit päivittäin sähkölaitteiden parissa. Suomen kielen taito vaaditaan. Työntekijän tulee olla täysi-ikäinen. 

Odotamme  työnhakijoilta:

- kiinnostusta laskettelua ja lumilautailua kohtaan

- aikaisempi kokemus vastaavasta työstä katsotaan eduksi

- sähköalan koulutus on eduksi

- suomen kielen taito

- asiakaspalvelualttius

- ajokortti ja auton käyttömahdollisuus (ellet asu keskuksen lähellä)

---------- 

Mitä tarjoamme ja palkka: 

Tarjoamme töitä kaudeksi 2018-2019 lumisissa maisemissa. Työ painottuu ilta- ja viikonloppuvuoroihin, mutta kauden kunnolla käynnistyessä rinteet ovat auki päivällä myös arkisin.

Aloitus on heti, kun rinteiden lumetus saadaan käyntiin ja kausi lähenee käynnistymistään. Töitä on tarjolla kauden loppuun, parhaimmillaan huhtikuulle. 

Palkkaus tessin mukainen tuntipalkka. 

---------- 


Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: 

Nyt jos koskaan on sinun tilaisuutesi elää rinne-elämää! Jätä hakemuksesi jo tänään. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien työntekijöiden löydyttyessä.

---------- Lisätiedot ja yhteystiedot: 
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Mikko Hakkarainen
Henkilöstökonsultti
Smile Henkilöstöpalvelut
mikko.hakkarainen@smilepalvelut.fi
www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1197248
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 11.12.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Kerava, Tuusula