(Poistunut julkaisusta)

High loader -kuljettaja Helsinki-Vantaan lentoasemalle
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

Haluatko työskennellä Helsinki-Vantaan lentokentän sykkeessä? Jos vastasit kyllä, tule tekemään kanssamme lentomatkustajien päivästä parempi!

Haemme vauhdikkaaseen joukkoomme Helsinki-Vantaan lentokentälle lentokonesiivoukseen

High Loader -kuorma-autonkuljettajaa

Kuljetat High Loader -autolla laajarunkolentokoneisiin matkustajille tarkoitettuja tarvikkeita ja viet käytettyjä tarvikkeita pois. 

Tehtävä on vakituinen ja työtunteja on 90-112,5 h/3 viikossa. Työaika sijoittuu klo 05.30-24.00 välille. Työskentelemme ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä, joten työvuoroja on myös viikonloppuisin ja pyhäpäivinä.

Lentokentällä työskentely vaatii turvallisuusselvityksen (me hoidamme) ja se edellyttää nuhteetonta taustaa sekä mielellään asumista Suomessa viimeiset viisi vuotta. Lisäksi High Loader -kuljettajalta vaaditaan ajokorttiote, jonka voi tulostaa itselleen Traficomin sivuilta. Ajokorttiote tulee ottaa mukaan työhaastatteluun.

Odotamme sinulta
- hyvää fyysistä kuntoa
- hyviä ryhmätyöskentelytaitoja
- kykyä työskennellä kiireessä

Tehtävään valittavalla tulee olla C-ajokortti. Suullinen suomen kielen taito on tehtävässä välttämätön ja englannin kielen osaamisesta on hakijalle hyötyä. Tehtävässä menestyminen edellyttää joustavaa ja oma-aloitteista otetta työhön.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan tehtäväkohtaisine lisineen 14,23 euroa/h sekä mahdolliset ilta- ja yölisät. Saat myös vakituisen työn, mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön sekä mukavan työilmapiirin. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Jätä meille suomenkielinen hakemuksesi mahdollisimman pian.

Liitä hakemukseesi CV:si, josta ilmenee seuraavat tiedot:

nimi, syntymäaika, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä AUKOTON työ- ja opiskeluhistoriasi sekä mahdolliset työttömyysjaksot lueteltuina päivämäärineen, vähintään vuosilta 2016-2020. Pyydetyn mukainen CV on edellytys hakemuksen jatkokäsittelylle. 

Kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella potentiaalisimmat hakijat. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Sodexo Oy Transport vastaa Helsinki-Vantaan lentokentällä lentokonesiivouksesta. Palvelemme asiakkaitamme 24 h vuorokaudessa, 7 päivänä viikossa. Kuukaudessa siivoamme noin 3000 lentokonetta.

Olemme osa #AviapolisJobs -työnantajayhteisöä: http://tyopaikat.aviapolis.fi