(Poistunut julkaisusta)

High loader -kuljettaja Helsinki-Vantaan lentoasemalle (1398)
Sodexo Oy Transport

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2019

Sodexo Oy Transport vastaa Helsinki-Vantaan lentokentällä lentokonesiivouksesta. Palvelemme asiakkaitamme 24 h vuorokaudessa, 7 päivänä viikossa. Kuukaudessa siivoamme noin 3000 lentokonetta.

Haemme vauhdikkaaseen joukkoomme Helsinki-Vantaan lentokentälle lentokonesiivoukseen

High Loader -kuorma-autonkuljettajaa

Kuljetat High Loader -autolla laajarunkolentokoneisiin matkustajille tarkoitettuja tarvikkeita ja viet käytettyjä tarvikkeita pois. 

Tehtävä on vakituinen ja työtunteja on 90-112,5 h/3 viikossa. Työaika sijoittuu klo 05.30-24.00 välille. Työskentelemme ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä, joten työvuoroja on myös viikonloppuisin ja pyhäpäivinä.

Lentokentällä työskentely vaatii turvallisuusselvityksen (me hoidamme) ja se edellyttää nuhteetonta taustaa sekä mielellään asumista Suomessa viimeiset viisi vuotta.

Lisäksi High Loader -kuljettajalta vaaditaan ajokorttiote, jonka voi tulostaa itselleen Traficomin sivuilta: https://www.traficom.fi/fi/asioi-kanssamme/kuljettajatiedot-ja-ajokorttiote Ajokorttiote tulee ottaa mukaan työhaastatteluun.

Odotamme

Odotamme sinulta
- hyvää fyysistä kuntoa
- hyviä ryhmätyöskentelytaitoja
- kykyä työskennellä kiireessä

Tehtävään valittavalla tulee olla C-ajokortti. Suullinen suomen kielen taito on tehtävässä välttämätön ja englannin kielen osaamisesta on hakijalle hyötyä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää joustavaa ja oma-aloitteista otetta työhön.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan tehtäväkohtaisine lisineen 14,01 euroa/h sekä mahdolliset ilta- ja yölisät.

Saat myös vakituisen työn, mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön sekä mukavan työilmapiirin. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Hakeminen

Emme valitettavasti pysty vastaamaan puhelintiedusteluihin, joten jätä suomenkielinen hakemuksesi sähköisellä hakulomakkeella.

Liitä hakemukseesi CV:si, josta ilmenee seuraavat tiedot:

nimi, syntymäaika, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä AUKOTON työ- ja opiskeluhistoriasi sekä mahdolliset työttömyysjaksot lueteltuina päivämäärineen, vähintään vuosilta 2014-2019. Pyydetyn mukainen CV on edellytys hakemuksen jatkokäsittelylle. CV:n tulee olla joko pdf- tai docx -muodossa.

Kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella potentiaalisimmat hakijat. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Olemme osa #AviapolisJobs -työnantajayhteisöä: http://tyopaikat.aviapolis.fi