(Poistunut julkaisusta)

Hienomekaniikan osaaja
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2019
Picosun Oy on Suomesta käsin maailmanlaajuisesti toimiva huippuluokan ALD-pinnoituslaitteistojen valmistaja. Yrityksessä kiteytyy yli neljän vuosikymmenen uraauurtava kokemus ALD-reaktoreiden suunnittelussa ja valmistuksessa. PICOSUN™ -ALD-järjestelmät ovat tänä päivänä tuotantokäytössä useissa maailmanluokan teollisuusyrityksissä ympäri maailmaa. Picosun on kansainvälinen, voimakkaasti kasvava yritys, jonka menestystarina perustuu motivoituneeseen henkilöstöön ja vahvaan, kannustavaan tiimihenkeen. www.picosun.com

 

Etsimme Picosunille Masalaan pitkäjänteistä ja ammattitaitoista

HIENOMEKANIIKAN OSAAJAA

työskentelemään vakituisesti iltavuoroihin kokoonpanon ja testauksen parissa.

Työtehtäviisi kuuluu laitteiden/tuotteiden kokoonpano ja testaaminen asiakkaan aikataulun puitteissa. Teet tiivistä yhteistyötä muiden osastojen kanssa ja osaamisesi kehittyessä myös yhteistyökumppanien kanssa. Työskentelemme erittäin korkealuokkaisten tuotteiden parissa ja laatuvaatimuksemme ovat huippuluokkaa.

Odotamme sinulta erityisen tarkkuuden ja huolellisuuden lisäksi yleistä ymmärrystä laatustandardeista ja niiden tarpeellisuudesta, sinnikkyyttä testausmenetelmien käytössä ja raportoinnissa sekä kykyä kriittiseen ajatteluun myös alihankkijoiden toimittamien osien sopivuudesta kokonaisuuden osalta.

Arvostamme erityisesti kykyä oppia uutta ja halua sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen, sillä tämä tehtävä sisältää huolellisen perehdytyksen, jonka jälkeen odotamme sinun hallitsevan työn pääasiallisesti itsenäisesti.

Edellytämme, että sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus, kuten lentokoneasentaja tai muu vastaava vaativamman luokan asentajan koulutus ja vähintään muutaman vuoden kokemus vastaavista vaativista kokoonpanotehtävistä. Olet vuorovaikutustaitoinen ja sosiaalinen tiimityöntekijä, jolla on aito kiinnostus alaa ja sen kehitystä kohtaan. Työotteesi pysyy aktiivisena vaativienkin projektien parissa.

Yrityksen työkieli (mm. ohjeistus, manuaalit jne.) on englanti, joten odotamme sinun osaavan sitä erinomaisesti. Turvallisuussyistä työskentelyyn liittyen edellytämme myös hyvin sujuvaa suomen kieltä.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän alan kärjessä kulkevassa yrityksessä, asiantuntevan tiimin taustatuen sekä huolellisen perehdytyksen tehtäviin. Lisäksi tarjoamme säännöllistä koulutusta osaamisesi ja kehityksesi tueksi sekä mahdollisuuden urapolkuun oman kiinnostuksen ja osaamisen mukaan. Vaikka työsuhteesi onkin ensimmäisen vuoden ajan määräaikainen vuokratyösuhde Manpowerin kautta, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä sen jälkeen vakituiseen työsuhteeseen suoraan Picosunille.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään Manpowerin sivujen kautta mahdollisimman pian, koska aloitamme hakemusten läpikäynnin jo hakuaikana. Lisätietoa tehtävästä antaa Recruitment Consultant Maria Kaukonen, maria.kaukonen@manpowergroup.com ja Sourcing Consultant Jussi-Petteri Asikainen, jussi.asikainen@manpowergroup.com.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä. Vuosittain rekrytoimme yli kolme miljoonaa ihmistä vakinaisiin ja määräaikaisiin tehtäviin ja tarjoamme kattavia henkilöstöalan palveluja. Manpowerilla on yli 3500 toimistoa 80 maassa. Suomessa palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Olemme asiantuntijasi muuttuvassa työmaailmassa. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.