(Poistunut julkaisusta)

Hielaborantti betonilaboratorioon
Kiwa Inspecta

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Haemme kasvavaan joukkoomme hielaboranttia Kiwalab-tiimiin Ouluun. Päätehtäväsi on ohuthievalmistus ja muut esivalmistelevat työt betoninäytteistä. Lisäksi toimenkuvaasi voi kuulua muita asbesti- ja betonilaboratorion laborantin tehtäviä ja pääset käyttämään erilaisia laitteita, mm. SEM-mikroskooppia ja XRF-laitetta. Pääset työskentelemään ja kehittymään alan parhaiden osaajien kanssa Kiwa Inspectan kiinteistöjen- ja rakenteiden asiantuntijajoukossa.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, esim. laborantti. Toivomme aikaisempaa kokemusta hievalmistuksesta ja erityisesti kokemus betoninäytteiden parissa työskentelystä on eduksi. Aktiivinen, tehokas ja itsenäinen työote sekä halu kehittää ovat sinulta odottamiamme ominaisuuksia. Lisäksi arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, sujuvia vuorovaikutustaitoja sekä jämäkkää ja vastuullista otetta työhön.

Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen työn, kannustavan työilmapiirin sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Meillä pääset työskentelemään elokuussa valmistuneissa uusissa ja moderneissa laboratoriotiloissa. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Pitkät työuramme kertovat, että kiwainspectalaiset viihtyvät meillä ja osaamisemme sekä työn sisältö kehittyvät jatkuvasti. Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.kiwa.com/fi/fi/kiwassa-tyossa/tyopaikat viimeistään 1.3.2020.