Hiekkapuhaltaja
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2021

Haemme asiakkaallemme Kokemäelle hiekkapuhaltajaa.  

Työnkuvaus: 
Työ on pääasiassa hiekkapuhallusta ja osien suojateippausta puhallukseen. Haemme ensisijaisesti henkilöä, jolla on jo muutaman vuoden kokemus hiekkapuhalluksesta, mutta myös vähemmän kokemusta omaavat hakijat huomioidaan. Työhön voidaan tarvittaessa kouluttaa, jos hakijalla on muuten asenne ja motivaatio kohdallaan. Työnkuvaan voi sisältyä myös maalausta, joten teollisuusmaalarin kokemus on plussaa. Työtä tehdään kahdessa vuorossa. 

Toivomme sinulta:
- tarkkaa ja huolellista työnjälkeä
- motivoitunutta asennetta
- luotettavuutta
- voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

Tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä ja työskentelemään monipuolisessa työnkuvassa. Työ on alkuun määräaikainen, mutta tarve työntekijälle on pitkäaikainen, joten sinulla on mahdollisuus työllistyä asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. Tässä voi olla mahdollisuutesi pitkäaikaiseen työpaikkaan menestyvässä yrityksessä. Lisäksi työntekijänämme saat kaksihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä asioissa.

Hakuprosessi:
Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan CV:llä varustetun hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta (etänä) ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan kanssa. Lähetä hakemuksesi paikkaan siis pian!

Lisätietoja:
HR-koordinaattori
Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi
040 655 2232

Avainsanat: hiekkapuhaltaja, maalari, 2-vuorotyö

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot