(Poistunut julkaisusta)

Hiekkapuhaltaja
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2021

Etsimme asiakkaallemme Petäjävedelle hiekkapuhaltajaa.

Työtehtäviin kuuluu teräsrakenteiden hiekkapuhallus ja mahdolliset pintakäsittelytyöt osaamisen mukaan. Mikäli sinulla on kokemusta märkämaalauksesta, katsotaan se eduksi. Odotamme hakijalta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä oma-aloitteista ja reipasta otetta työskentelyyn.

Lisäksi valmius 2-vuorotyöhön on plussaa, vaikkakin työtä tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa. Töiden aloitus ja palkkaus tapahtuvat sopimuksen mukaan kevään aikana ja työtä on tarjolla kesän yli.

Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa mahdollisimman pian ilmoituksessa olevan linkin kautta, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Aleksi Arjakka 040 027 8937. Tsemppiä työnhakuun!

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa! Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten - olemme apunasi urasi eri käänteissä. Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.adecco.fi.