(Poistunut julkaisusta)

Hiekkapuhaltaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme asiakkaallemme rakennusapumiestä terässäiliöiden maalaus- ja hiekkapuhallukseen Imatralle. Kyseessä on muutaman viikon keikkahomma, mikä voi poikia lisähommia syksylle.

Etsimämme hakija on reipas ja oma-aloitteinen työntekijä. Mielellään jonkin verran kokemusta rakennusalan töistä sekä rakennuspuolen koulutusta. Eduksi katsomme kokemuksen hiekkapuhalluksesta ja/tai ruiskumaalauksesta. Vaadimme myös voimassa olevaa työturvakorttia.

Mikäli kiinnostuit paikasta, laitathan hakemuksesi pikimmiten. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Lisätietoja:

Henkilöstöassistentti Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

Henkilöstöassistentti Saana Ojalainen, saana.ojalainen@workpower.fi