Hiekkapuhaltaja (Ylöjärvi)
Alen Consulting Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2021

Etsimme nyt asiakkaallemme

HIEKKAPUHALTAJAA

Ylöjärvelle!


Asiakkaamme valmistaa rautarakenteita pintakäsiteltyinä ja asennettuna teollisuuteen ja rakennuksille. Asiakkaamme tarjoaa vakituisen työpaikan, jossa saat sekä vastuuta että joustavuutta!

Työnkuva muodostuu pääasiassa hiekkapuhalluksesta ja maalauksesta. Toivomme, että olet myös hitsaustaitoinen ja sinulta sujuu erilaiset asennustyöt.

Toivomme hakijalta soveltuvaa koulutusta tai aikaisempaa kokemusta hiekkapuhalluksesta ja maalaustöistä. Aikaisempi kokemus ei kuitenkaan ole välttämätöntä, sillä tässä työssä asenne ratkaisee! 

Etsimme ennen kaikkea tekijää, joka on reipas, tunnollinen ja omistautunut työlleen. Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli olet motivoitunut kehittymään hiekkapuhaltajan tehtävissä ja haluat tehdä työsi aina mahdollisimman hyvin.

Työsuhde alkaa vakituisena vuokratyösuhteena, josta sinulla on mahdollisuus päästä yrityksen omille kirjoille jo 4-6 kuukauden kohdalla. Työ on kokoaikainen päivätyö klo 7-15.30. Toivomme kuitenkin joustavuutta työajan suhteen.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ansioluettelon kera alla olevan linkin kautta jo tänään!

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=759

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n seniorikonsultti Minna Mansikkamäki, p. 044 740 4505.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1428248
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 14.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Minna Mansikkamäki (minna.mansikkamaki (a) alenconsulting.fi)
  • Puhelin: 044 740 4505
  • Sijainti: Ylöjärvi, Pirkanmaa