(Poistunut julkaisusta)

Hiekkapuhaltaja/ maalari
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.5.2018

Haemme asiakakkaallemme ammattitaitoisia HIEKKAPUHALTAJIA ja MAALAREITA.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy jo jonkun verran työkokemusta kyseisistä tehtävistä. Arvostamme positiivista asennetta ja motivoitunutta otetta työhön. Työturvallisuuskortti ehdoton. Muut kortit eduksi.

Työskentely tapahtuu joko tehdasolosuhteissa tai eri kohteissa, riippuen työtehtävistä. Kohteita voivat olla mm. teollisuuden rautarakenteet, julkiset tilat sekä -etusivut, sillat, talot ja kuljetuskalustot.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, aluksi määräaikaisena.

Mikäli tunnistit itsesi, lähetä hakemus pikaisesti.

Lisätietoja saat arkisin kello 8-16 rekrytointivastaava Päivi Rantsilta puhelimitse 044 412 4487 tai sähköpostilla paivi.rantsi@rtkpalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.