Hiekkapuhaltaja Lainisalo Oy:lle
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2021

Kiinnostaako käsillä tekeminen ja uuden oppiminen? Haluatko osaksi kannustavaa ja viihtyisää työympäristöä?

Haemme nyt ahkeraa ja motivoitunutta hiekkapuhaltajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen asiakkaallemme Lainisalo Oy:lle Helsinkiin.

Lainisalo Oy on vuonna 1990 perustettu Suomen johtava kappaletavaraan erikoistunut alihankintamaalaamo, joka toimii Suomessa ja Virossa. He tarjoavat teollisuuden pintakäsittely-, asiantuntija- ja tuotekehitys- sekä kokoonpanopalveluita. Tällä hetkellä Lainisalolla työskentelee yli 100 alan ammattilaista.

Työpäiväsi

Työpäiväsi sisältävät erilaisten pesuhanojen kromisten, muovisten ja metallisten osien hiekkapuhallusta ennen niiden pinnoituskäsittelyä. Työ vaatii tarkkuutta, sillä osat ovat melko pieniä ja ohuita. Aiempaa kokemusta hiekkapuhalluksesta et tarvitse, sillä sinut perehdytetään tehtävään. Työtä tehdään kahdessa eri vuorossa; aamuvuorossa klo 5.00-13.00 ja iltavuorossa klo 13.00-21.00.

Arvostamme

  • Motivaatiota ja halua oppia hiekkapuhalluksen salat
  • Tarkkaa ja huolellista työtapaa
  • Valmiutta 2-vuorotyöhön
  • Ahkeraa ja oma-aloitteista asennetta

Tarjoamme sinulle

Lainisalolla pääset työskentelemään vakavaraisessa yrityksessä, jossa henkilöstön viihtyvyys ja tekemisen meininki ovat tärkeitä kulmakiviä. Työsuhteesi alkuun saat kattavan perehdytyksen. Tässä on erinomainen mahdollisuus päästä kehittämään omaa ammatillista osaamistasi monipuolisissa hiekkapuhaltajan työtehtävissä. Työ alkaa vuoden määräaikaisuutena WorkPowerin kautta, jonka jälkeen Lainisalolla toivotaan sinun jäävän työskentelemään suoraan heidän kirjoilleen.

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin mahdollisimman pian. Ensimmäinen etähaastattelukierros tapahtuu meidän toimestamme ja potentiaalisimmat hakijat jatkavat vielä asiakkaan haastatteluun. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Nelli Heikkinen
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Avainsanat: hiekkapuhallus, hiekkapuhaltaja, teollisuus, tuotantotyö, pienteollisuus, kokoonpano

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot