(Poistunut julkaisusta)

Hiekkapuhaltaja ja ruiskumaalari
Go On Kouvola

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019
Asiakkaamme toiminnan ollessa voimakkaassa kasvussa, haemme

HIEKKAPUHALTAJIA JA RUISKUMAALAREITA

erilaisiin hiekkapuhallustyö- ja korroosiomaalausprojekteihin Suomessa. Työt painottuvat Kaakkoisen Suomen alueelle, mutta projekteja on myös ympäri Suomen. Töitä tehdään sekä tuntityönä että urakkana, tilanteen ja sopimuksen mukaan.

Asiakkaallamme on käytössä alan huippukalusto sekä ammattimaisesti järjestetyt työolosuhteet. Työtä tehdään ulkona, mutta useimmiten suojatussa tilassa. Käytössä ovat hyvät ja yhdenmukaiset työvarusteet ja suojaimet.

Olet etsimämme tekijä, mikäli sinulla on alan koulutusta ja kokemusta, matkustusvalmiutta sekä vahvaa asennetta työntekoon. Sinulla voi olla kokemusta myös tasoite- tai betoniruiskuttajan työstä, perehdytämme tehtäviin taustasi mukaisesti.

C-ajokortti katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämättömyys. Tekijältä edellytetään kohtuullista suomen tai englannin kielen osaamista.

Tarjoamme erittäin kilpailukykyisen palkan sekä Rakennusalan TES mukaiset edut. Päiväraha maksetaan yleisten ohjeiden mukaisesti. Tukikohta sijaitsee Kymenlaaksossa ja me autamme tarvittaessa asunnon kanssa.

Työt alkavat keväällä 2019 ja kestävät vuoden loppupuolelle. Määräaikaisen työsuhteen jälkeen sinulla on mahdollisuus siirtyä vakavaraisen asiakkaamme omaksi työntekijäksi.

Haluatko mahdollisuuden hyvään ansaintaan? Laita hakemuksesi heti osoitteessa www.go-on.fi tai kysy lisätietoja Antti Saira +358 44 585 9162.