(Poistunut julkaisusta)

Hiab-kuljettajia, pk-seutu
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2020
HIAB-kuljettajia pk-seudulle!

Haemme asiakasyrityksellemme HIAB nosturiauton kuljettajia pääkaupunkiseudun työmaille tapahtuviin ajoihin. Tehtävä edellyttää aikaisempaa työkokemusta nosturiauton ajamisesta tai kuljetusalalta.

Edellytämme hakijalta:
- aikaisempaa kokemusta HIAB-autoista, niiden ajamisesta ja käytöstä
- kuljettajan ammattipätevyyttä
- digipiirturikorttia
- työturvallisuuskorttia

Työkielenä tässä tehtävässä on suomi.

Tarjoamme sinulle paikan pitkään alalla toimineessa luotettavassa ja laadukkaassa yrityksessä, jolla on käytössä uusi kalusto. Kyseessä on pitkäaikainen työsuhde.

Sopiiko, että palkkapäivä on joka perjantai, hienoa! Valittavanasi on Hetipalkka, jolloin viikon aikana tehdyt työtunnit maksetaan seuraavan viikon perjantaina.

Innostuitko? Hienoa! Hae tehtävään pikaisesti HR-Yhtiöiden kotisivuilta ja otamme yhteyttä. Lisätietoja tehtävästä antaa Ari Pajunen, ari.pajunen@hryhtiot.fi.

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys, joka on osa Citywork -konsernia. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi

Seuraathan meitä myös Facebookissa sekä Instagramissa @hryhtiotsuomi.

Avainsanat: kuljettaja, kuljetusala, hiab-kuljettaja, nosturiauton kuljettaja.