(Poistunut julkaisusta)

Hiab-kuljettajia, pk-seutu
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2020
HIAB-kuljettajia pk-seudulle!

Haemme asiakasyrityksellemme HIAB nosturiauton kuljettajia pääkaupunkiseudun työmaille tapahtuviin ajoihin. Toivomme, että sinulla olisi jo kokemusta nosturiauton ajamisesta tai kuljetusalalta.

Edellytämme hakijalta:
- C- ja E-ajokorttia sekä kuljettajan ammattipätevyyttä
- digipiirturikorttia
- työturvallisuuskorttia

Toivomme sinulta huolellista otetta koneiden ja työkalujen käytössä sekä motivoitunutta asennetta! Työkielenä tässä tehtävässä on suomi.

Tarjoamme sinulle paikan pitkään alalla toimineessa luotettavassa ja laadukkaassa yrityksessä, jolla on käytössä uusi kalusto. Kyseessä on pitkäaikainen työsuhde.

Innostuitko? Hienoa! Hae tehtävään pikaisesti HR-Yhtiöiden kotisivuilta ja otamme yhteyttä. Lisätietoja tehtävästä antaa Ari Pajunen, ari.pajunen@hryhtiot.fi.

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys, joka on osa Citywork -konsernia. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi

Seuraathan meitä myös Facebookissa sekä Instagramissa @hryhtiotsuomi.

Avainsanat: kuljettaja, kuljetusala, hiab-kuljettaja, nosturiauton kuljettaja.