(Poistunut julkaisusta)

Hevostenhoitaja (Pirkkala)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Asiakkaallamme on Pirkkalassa kauniissa ympäristössä hevostalli, jonne tarvitaan apukäsiä. 

Haemme heille nyt osa-aikaista

HEVOSTENHOITAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. 

Tehtäviisi kuuluu kahden hevosen, sekä yhden ponin hoitaminen. Käytännön toimiin kuuluu mm. hevosten ja ponin ulos ja sisälle vieminen, ruokkiminen, harjaaminen sekä tarvittaessa niillä ratsastaminen. Tallissa on myös yksi karsinapaikka vapaana, joten oman hevosen tai ponin tuominen samaan talliin on mahdollista.

Eduksi katsomme alan koulutuksen, mutta tärkeintä on reipas asenne, valmius fyysiseen työhön sekä kokemus ratsastamisesta sekä hevosten käsittelystä. Töitä on pääasiassa iltaisin, mutta myös jonkin verran aamuisin varsinkin viikonloppuina. Töitä on tarjolla osa-aikaisesti ja työtunteja kertyy viikossa noin 10-15 tuntia, joten tämä sopii hyvin myös opiskelijalle tai toisen työn oheen.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, liikkuvan ja aktiivisen työn, mukavan työympäristön ja joustavat työskentelymahdollisuudet.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus ja työaika ovat sovittaviassa ja oma auto helpottaa töihin kulkemista.

Kuulostaako tämä sinulle sopivalta työtä? Lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera mahdollisimman pikaisesti osoitteessa https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=340 !

Lisätietoja tehtävästä antaa Alen Consulting Oy:n HR-koordinaattori Tiia Hietikko arkisin klo 8-16, p. 044 740 4500.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.