(Poistunut julkaisusta)

Hevostenhoitaja (Pirkkala) REKRYTOINTI
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2019

Asiakkaallamme on Pirkkalassa kauniissa ympäristössä hevostalli, jonne tarvitaan apukäsiä. 

Haemme heille nyt 

HEVOSTENHOITAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. 

Tehtäviisi kuuluu kolmen hevosen, sekä yhden ponin hoitaminen. Käytännön toimiin kuuluu mm. hevosten ja ponin ulos ja sisälle vieminen, ruokkiminen, harjaaminen sekä tarvittaessa niillä ratsastaminen. 

Eduksi katsomme alan koulutuksen, mutta tärkeintä on reipas asenne, valmius fyysiseen työhön sekä kokemus ratsastamisesta sekä hevosten käsittelystä. Asiakkaamme toiveena on, että työntekijä olisi käytettävissä mahdollisimman paljon. 

Asiakkaamme tarjoaa sinulle toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, liikkuvan ja aktiivisen työn, mukavan työympäristön ja joustavat työskentelymahdollisuudet. 

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus ja työaika ovat sopimuksen mukaiset. 

Kuulostaako tämä sinulle sopivalta työtä? Lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera mahdollisimman pikaisesti alla olevan linkin kautta!

Lisätietoja tehtävästä antaa Alen Consulting Oy:n HR-konsultti Nina Koskinen arkisin klo 8-16, p. 050 555 0392.

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.