(Poistunut julkaisusta)

Hevi-osaston myyjä, K-Citymarket Turtola, Tampere
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2020
Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Haluamme innostuneen HEVI-OSASTON MYYJÄN huolehtimaan siitä, että kauppakokemus K-Citymarket Turtolassa ylittää asiakkaidemme odotukset.

Hedelmä-vihannes-osaston myyjän tehtäviin kuuluvat monipuolisesti asiakaspalvelu, esillelaitto ja ylläpito osastolla. Satunnaisesti autetaan myös muita osastoja kuorman purussa.

Työvuorot ovat pääsääntöisesti ilta- ja viikonloppupainotteisia. Työ alkaa elokuun alussa. Työtunteja on tarjolla 30 h/vko. Alkuun työhön tehdään 4 kk määräaikainen sopimus, mutta sen jälkeen mahdollisuus siirtyä kaupan omille kirjoille pitkäaikaiseen työsuhteeseen!

Palkka määräytyy kaupan alan TES:n mukaan ja alkuun työsuhde muodostuu työntekijän ja StaffPointin välille.

Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tehdään hyvä kauppa - tule K-ryhmään.


Edellytämme sinulta

Aiempaa kokemusta monipuolisesta kaupan alan työstä ja hevi-osaston ylläpidosta
Hygieniapassia
Reipasta asennetta, iloista palvelumieltä ja kykyä ja halua tarjota asiakkaalle hyvää palvelua


Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden kehittyä osaavaksi maito-osaston myyjäksi
Osaavan ja innostavan tiimin tuen
Mukavat työkaverit
Mukavan työympäristön


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Ensimmäinen haastattelukierros tehdään VIDEOHAASTATTELUNA, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.


Lisätietoja

Saara Höök
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
040-5180650
saara.hook@staffpoint.fi