(Poistunut julkaisusta)

HeVi-osaston myyjä, K-Citymarket Turtola, Tampere
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019
Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Haluamme innostuneen HEVI-OSASTON MYYJÄN huolehtimaan siitä, että kauppakokemus K-Citymarket Turtolassa ylittää asiakkaidemme odotukset.

HeVi-osaston myyjän tehtäviin kuuluvat monipuolisesti asiakaspalvelu ja esillelaitto hedelmä-vihannes osastolla. Satunnaisesti autetaan myös teollisten purussa.

Työvuorot sijoittuvat arkisin ja lauantaisin klo 6-21 välille ja sunnuntaisin klo 9-21 välille. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestää alkuun 6 kk, mahdollisuus pidempäänkin työsuhteeseen! Työtunteja on tarjolla 25 h/vko.

Palkka määräytyy kaupan alan TES:n mukaan.

Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tehdään hyvä kauppa - tule K-ryhmään.


Edellytämme sinulta

Aiempaa kokemusta monipuolisesta kaupan alan työstä ja hevi-osaston ylläpidosta
Hygieniapassia
Reipasta asennetta, iloista palvelumieltä ja kykyä ja halua tarjota asiakkaalle hyvää palvelua


Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden kehittyä osaavaksi hevi-osaston myyjäksi
Osaavan ja innostavan tiimin tuen
Mukavat työkaverit
Mukavan työympäristön


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Ensimmäinen haastattelukierros tehdään VIDEOHAASTATTELUNA, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.


Lisätietoja

Saara Höök
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
020 7206 577
saara.hook@staffpoint.fi