(Poistunut julkaisusta)

HESS-päällikkö
Nammo Vihtavuori Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2018

Etsimme Nammo Vihtavuori Oy:lle Laukaaseen

HESS-PÄÄLLIKKÖÄ

Tehtäväsi on kehittää ja toteuttaa tehtaan työsuojelu-, turvallisuus- ja ympäristötoimintoja sekä riskien hallintaa ja näihin liittyviä järjestelmiä. Toimit työsuojelupäällikkönä ja vastaat työsuojelun yhteistoiminnasta. Hoidat tarvittavat viranomaisyhteydet ja varmistat viranomaisvaatimusten täyttymisen. Raportoit toimitusjohtajalle ja kuulut tehtaan johtoryhmään.

Sinulla on muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä tuotannon parista ja vähintään insinööritasoinen tekninen koulutus. Tunnet vastuualueen lainsäädännön, säädökset, standardit ja järjestelmät. Sinulla on sujuva suullinen ja kirjallinen englannin kielitaito. Olet yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen, järjestelmällinen ja vastuuntuntoinen. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot sekä pystyt itsenäisesti ratkomaan eteen tulevia ongelmatilanteita ja kehittämään toimintaa.

Lisätietoja saat soittamalla PERSONNEL GROUP, henkilöstökonsultti Piritta Nauha, puh. 03 3138 0422 ja toimitusjohtaja Ari Juvonen, p. 03 3138 0444. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 18.3.2018 mennessä web-sivujen www.personnel.fi kautta.