(Poistunut julkaisusta)

HESS-assistentti, Nammo Vihtavuori Oy
Nammo Vihtavuori Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Nammo on kansainvälinen ilmailu- ja puolustusyhtiö ja yksi johtavista ammusten tuottajista maailmassa. Suomessa Nammolla on tehtaat Vihtavuoressa, Lapualla ja Sastamalassa, sekä toimistot Vantaalla ja Tampereella. Nammo valmistaa Suomessa käsikranaatteja, keski- ja isokaliiperisia tuotteita, kranaatin kuoria, patruunoita ja patruunakomponentteja sekä ruutia. Yhtiön kansainvälisiä asiakkaita ovat puolustusvoimat, viranomaiset, alan teollisuusyritykset sekä jälleenmyyjät ympäri maailmaa.

Etsimme nyt Nammo Vihtavuoren tehtaille HESS (TURVALLISUUS JA YMPÄRISTÖ) -ASSISTENTTIA vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävät pitävät sisällään HESS-päällikön avustavia tehtäviä kuten dokumenttien hallintaa, lakien tulkitsemista sekä työturvallisuuteen liittyviä tehtäviä.

Työssä noudatetaan tarkkoja turvallisuusmääräyksiä ja valitulle työntekijälle tullaan tekemään perusmuotoinen turvallisuusselvitys sekä huumetestaus.

Odotamme Sinulta:
- Tarkkuutta ja luotettavuutta
- Kiinnostusta alaa sekä työturvallisuusasioita kohtaan
- Kykyä työskennellä sekä tiimissä, että itsenäisesti

Eduksi katsomme osaamisen kemianteollisuudesta sekä lainsäädäntöasioista.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen kokoaikaisen työn mukavassa työporukassa.

Mikäli olet etsimämme tekijä, laita heti hakemus oheisen linkin kautta, niin olet mukana hakuprosessissa! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Nammo Vihtavuoren HESS-päällikkö Tanja Kallio, p. 0503784580 ja rekrytointiprosessista Go On Jyväskylän HR-asiantuntija Hanna Tavast, 0401739797, hanna.tavast@go-on.fi

Nammosta lisää osoitteesta www.nammo.com

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.