(Poistunut julkaisusta)

Hesburger-tiiminvetäjä
Autokeidas

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2020

Haluamme tarjota Parasta Teille – asiakkaillemme ja henkilöstöllemme. Hyvä työilmapiiri ja osaava henkilöstöjohtaminen eivät ole meille vain sanahelinää, teemme töitä sen eteen että kehitymme entistä paremmaksi työpaikaksi - ja aina vaan paremmaksi taukopaikaksi. Sinulla on nyt mahdollisuus auttaa meitä kohti tavoitettamme: etsimme Hesburger-tiiminvetäjää Forssan toimipisteeseen vastaamaan pikaruokakonseptin toteuttamisesta, pitkäaikaisen vastuuhenkilön siirtyessä ansaitusti eläkkeelle.

 

Hesburger-tiiminvetäjän tehtävät ovat monipuoliset. Päivittäinen työsi tapahtuu asiakasrajapinnassa ja suorittavissa tehtävissä. Ohjaat toimintaa työvuoroissa, vastaat tilauksista ja varastonhallinnasta, kehität tiimisi osaamista, ja huolehdit konseptin toteutumisesta toimipisteessämme. Motivoit tiimisi parhaaseen palveluun laajalle asiakaskunnallemme ja huolehdit siitä, että teemme oikeita asioita, oikein ja oikeaan aikaan. Koulutat ja perehdytät uudet työntekijät osaaviksi ammattilaisiksi ja ylläpidät heidän tietotaitoaan. Pikaruokaravintola toimii tiiviissä yhteistyössä muiden toimintojemme kanssa, ja tukenasi tehtävässä ovat liikenneasemapäällikkö sekä muut esimiehet ja luonnollisesti koko mahtava työporukkamme. Sinut perehdytetään työhön kattavasti nykyisen vastaavan ohjauksessa.

 

Odotamme sinulla olevan kokemusta ravintolatoiminnasta sekä esimiehenä toimimisesta. Mikäli pikaruokaravintolat ovat sinulle entuudestaan tuttuja ympäristöjä, se on ehdottomasti etu tehtävässä. Työ on vuorotyötä vaihtelevilla työajoilla, joten on tärkeää, että viihdyt työssä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Ehdottomasti tärkeintä meille kuitenkin on positiivinen ja tinkimätön palveluasenne, sekä rohkeus ohjata työtä ja tekemistä kohti tavoiteitamme. Uskallat myös puuttua ongelmiin, koska meillä ne ratkotaan. Lisäksi odotamme sinun olevan hyvä tyyppi, koska muita meillä ei olekaan töissä!

 

Oletko sinä parasta meille? Lähetä siinä tapauksessa hakemuksesi viimeistään 27.9.2020 nettisivujemme kautta:  https://www.autokeidas.fi/autokeidas/forssa/toihin-autokeitaalle/ Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten kannattaa toimia viipymättä! Lisätietoja tehtävästä voit kysyä liikenneasemapäällikkö Henna Järviseltä, puh. 040 7257 865.