(Poistunut julkaisusta)

Herkkutorimyyjä, K-Supermarket Rinteenkulma
Go On Rovaniemi

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2021

K-Supermarketin Herkkutori-palvelutiski tarjoaa asiakkaille taatusti tuoreet liha- ja kalatuotteet sekä lämmitystä vaille valmiit valmisruokaratkaisut niin arkeen kuin juhlaan. Tuotevalikoimassa on huomioitu myös erilaiset erityisruokavaliot sekä makutottumukset.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme K-Supermarket Rinteenkulmalle Rovaniemelle ammattitaitoista Herkkutorimyyjää kokoaikaiseen, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Herkkutorimyyjä pääsee näyttämään ja käyttämään omaa ammattitaitoaan päivittäin - monipuoliseen työtehtävään kuuluu raakatuotteiden käsittely, esillelaitto, valmistuotteiden käsittely, tuotteiden esittely ja suosittelu asiakkaalle, pakkaaminen sekä siisteyden ylläpitäminen. 

Tämä työ alkaa sopimuksen mukaan, sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille. Palkkauksessa noudatamme kaupan TES:iä.

Edellytämme:

- Aiempaa kokemusta elintarvikkeiden parista esim. palvelutiskillä tai ravintolassa, etenkin kalojen käsittelystä

- Hygieniapassia ja salmonellatodistusta

- Aitoa halua palvella asiakkaita alusta loppuun parhaalla mahdollisella tavalla, ja löytää ne asiakkaalle sopivat tuotteet

- Joustavuutta työtehtävissä

- Mahdollisuutta kokoaikaiseen päivätyöhön ja myös viikonloppuna työskentelyyn

- Suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme:

- Monipuoliset tehtävät

- Kokoaikaisen, vakituisen työsuhteen

- Hyvän perehdytyksen

- Mukavat työkaverit

- Go Onin tuen työsuhdeasioissa sekä valtakunnalliset, rahanarvoiset henkilöstöedut.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja ma-pe klo 8-16: HR-Asiantuntija Anna Rinnekallio, puh: 0406226915 / anna.rinnekallio@go-on.fi

Hae tehtävää osoitteessa www.go-on.fi Hae tehtävää- linkistä. Kerro hakemuksessasi aiemmasta kokemuksestasi ja koulutuksestasi. Aloitamme haastattelut heti, joten älä odota viimeistä hakupäivää vaan hae jo tänään!

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Noudatamme työelämän pelisääntöjä ja toimimme vastuullisesti ja rehellisesti. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).
Toimimme työelämän luottopakkina niin yrityksille kuin työnhakijoille — yhdistämme työn ja tekijän.