(Poistunut julkaisusta)

Herkkumyyjäksi Baronan nestorihaun kautta!
Barona Kauppa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2019

Jouluruokien upein keidas on tunnetusti hurmaava Herkku, jossa ystävälliset palvelutorimyyjät ohjastavat asiakkaita niiden parhaiden pöperöiden äärelle!

Etsimme nyt pääkaupunkiseudun Herkkuihin palvelutorimyyjiä, joulutilausten käsittelijöitä sekä kassatyöntekijöitä. Et välttämättä tarvitse aiempaa kokemusta tehtävistä, koulutamme tarvittaessa, mutta osaaminen esimerkiksi palvelutorilla tai kassalla työskentelystä on sinulle eduksi. Erityisen tärkeää meille on sinun halusi oppia uutta ja kiinnostuksesi ruuanlaittoa kohtaan!

Palvelutorityössä suosittelet liha- ja kalapuolen tuotteita ja myyt joulupöydän herkkuja asiakkaille reippaasti ja hyvällä fiiliksellä! Vaihtoehtoisesti voit toimia asiakastilausten käsittelijänä, erinomainen asiakaspalvelu ja joulumielen luonti on vastuullasi!

Tarjolla on eri mittaisia määräaikaisia työsuhteita, jotka sijoittuvat marras-tammikuulle. Sinun tulee olla käytettävissä joustavasti työvuoroihin ja varauduthan siihen, että töitä on myös todennäköisesti joulun pyhinä. Kerrothan hakemuksessasi milloin pystyisit aloittamaan työt ja kuinka olet käytettävissä tehtävään.

Näissä joulun herkuimmissa tehtävissä tarvitset sujuvaa suomen kielentaitoa ja voimassa olevaa hygieniapassia sekä salmonellatodistusta, autamme näiden hankkimisessa tarvittaessa.

Voit täyttää hakemuksen helposti myös: https://insights.barona.fi/hae-mukaan-baronan-nestoriksi , jolloin olemme sinuun yhteydessä!

Laita meille hakemus mahdollisimman pian, paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!