Herkkulahjojen pakkaaja
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2021

Yhden oven ja klikkauksen takaa löydät laajan herkkuvalikoiman, aina Italiasta tuoduista erikoisuuksista terveelliseen lähi- ja luomuruokaan. Herkkuja ihanasti täydentävät valikoimistamme löytyvät kauniit sisustusyksityiskohdat, lahjatavarat ja hauska lastenpuoli. Tarjoamme sydämellä ”Mielihyvää arkeen ja juhlaan” sekä elämää helpottavia palveluita kuten perjantaikassi ja reseptivinkit. Laadukkaat, maistuvat sekä pienesti tuotetut erikoisuudet ovat lähellä sydäntämme. Hyvällä palvelulla höystettynä tahdomme tuotteidemme tarjoavan teille ihania elämyksiä läpi vuoden. Tulethan kanssamme aistimaan ihanuuksia, fiilistelemään ja inspiroitumaan tunnelmalliseen kivijalkaliikkeeseemme Salon sydämeen tai maistuvimpaan verkkokauppaan!

Etsimme Herkku- ja lahja Murenalle Saloon näppäräsormista ja reipasta pakkaajaa myymälän sesonkiin. Työ on pääsääntöisesti herkkulahjojen pakkausta ohjeistuksen mukaan. Työaika ajoittuu välille klo 8-18, työaika riippuu tilauskannan määrästä. Työ alkaa koulutuksella / perehdytyksellä lokakuun alkupuolella ja varsinainen työ sijoittuu marras- ja joulukuulle.

Toivomme Iloista ja reipasta asennetta työtä kohtaan. Ja sinulta löytyy silmää lahjapakkausten tekoon.

Kiinnostuitko?

Aloitamme haastattelut jo haun aikana, ja täytämme paikan heti sopivan löydyttyä. Joten jos kiinnostuit paikasta, toimi nopeasti. Klikkaa alta "Hae  paikkaa" Jos olet uusi hakija, luo käyttäjätili, liitä hakemukseesi myös CV:si erillisenä tiedostona. Mikäli sinulta löytyy jo käyttäjätili Eezyn sivuilta, niin hae tätä paikkaa ja lisää/päivitä CV:si.

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Lisätietoja:

Sari Sagulin
HR-koordinaattori
0400 885 377
sari.sagulin@eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1498319
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu, Kaupan ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 24.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Salo