(Poistunut julkaisusta)

Heräämöhoitaja, Esperi Terveyspalvelut
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Esperi Terveyspalvelut OY on Suomen suurin yksityisten Anestesia- ja Leikkaussalipalveluiden tuottaja. Toimimme monissa erilaisissa työpisteissä sekä perusterveydenhuollossa, että erikoissairaanhoidossa. Yrityksemme palveluksessa työskentelee sairaanhoitajia, leikkaussalihoitajia, anestesiahoitajia, yleislääkäreitä, erikoislääkäreitä ja muita alan ammattilaisia.

Keikka- tai lisätöitä vailla? Äitiyslomalla, Opintovapaalla tai muuten vain omaa paikkaasi etsimässä? Haemme jatkuvasti terveydenhuoltoalan kokeneita ammattilaisia sekä osa-aikaisiin että kokopäiväisiin työsuhteisiin. Meillä voit työskennellä aina omaan elämäntilanteeseesi sopivasti.

Haemme ESPERI TERVEYSPALVELUIHIN ammattitaitoista ja motivoitunutta HERÄÄMÖHOITAJAA tarvittaessa töihin kutsuttavaan keikkatyöhön PÄÄKAUPUNKISEUDULLE asiakkaidemme toimipisteisiin yksityiselle ja julkiselle sektorille. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja on luonteeltaan 2-vuorotyötä.

Tehtäviisi kuuluvat heräämöhoitajan työt leikkaussalissa.

Olet motivoitunut, sosiaalisesti taitava ja sinulla on vähintään kahden - kolmen vuoden työkokemus. Edellytämme sairaanhoitajan pätevyyttä ja voimassa olevaa IV-lääkelupaa. Arvostamme erityisesti hyvää asiakaspalvelutaitoa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn monipuolisessa ympäristössä. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Kyseessä jatkuva haku, joten jätä rohkeasti hakemuksesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 10-14 Kati Appelberg p. 050 471 9504/ kati.appelberg@esperi.fi ja Kati Kaihovirta, p. 040 747 2448 / kati.kaihovirta@esperi.fi  

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.