(Poistunut julkaisusta)

Heräämöhoitaja, Esperi Terveyspalvelut, Tampere
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Esperi Terveyspalvelut OY on Suomen suurin yksityisten Anestesia- ja Leikkaussalipalveluiden tuottaja. Toimimme monissa erilaisissa työpisteissä sekä perusterveydenhuollossa, että erikoissairaanhoidossa. Yrityksemme palveluksessa työskentelee sairaanhoitajia, leikkaussalihoitajia, anestesiahoitajia, yleislääkäreitä, erikoislääkäreitä ja muita alan ammattilaisia.

Keikka- tai lisätöitä vailla? Äitiyslomalla, Opintovapaalla tai muuten vain omaa paikkaasi etsimässä? Haemme jatkuvasti terveydenhuoltoalan kokeneita ammattilaisia sekä osa-aikaisiin että kokopäiväisiin työsuhteisiin. Meillä voit työskennellä aina omaan elämäntilanteeseesi sopivasti.

Haemme ESPERI TERVEYSPALVELUIHIN ammattitaitoista ja motivoitunutta  HERÄÄMÖHOITAJAA tarvittaessa töihin kutsuttavaan keikkatyöhön Tampereelle. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja on luonteeltaan 2-vuorotyötä.

Olet motivoitunut, joustava, sosiaalisesti taitava ja sopeudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin.

Edellytämme sairaanhoitajan pätevyyttä, vähintään kahden vuoden kokemusta heräämö-/ anestesiahoitajan työstä. Arvostamme erityisesti kokemusta päiväkirurgisen potilaan hoidosta ja hyvää asiakaspalvelutaitoa ja joustavuutta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn monipuolisessa ympäristössä. Tervetuloa osaavaan joukkoomme.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 10-14  Kati Appelberg, p. 050 4719504, kati.appelberg@esperi.fi tai Kati Kaihovirta 040 747 2448, kati.kaihovirta@esperi.fi   

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.