(Poistunut julkaisusta)

Henkilöveroasiantuntija
BDO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

Innostutko verotuksen moninaisista kysymyksistä? Haluatko olla rakentamassa liiketoimintaamme globaalissa ympäristössä yhdessä muiden BDO:laisten kanssa?

Haemme kasvavaan joukkoomme

HENKILÖVEROASIANTUNTIJAA

työskentelemään mielenkiintoisissa kansainväliseen ja kotimaiseen henkilöverotukseen liittyvissä toimeksiannoissa. Tukenasi toimivat BDO:n vero-osaston huippuammattilaiset Suomessa sekä ulkomailla.

Toimit asiantuntijana henkilöverotusta koskevissa asiakastoimeksiannoissa. Palvelet asiakkaitamme kotimaisen ja kansainvälisen henkilöverotuksen moninaisissa kysymyksissä koskien esimerkiksi palkitsemisjärjestelmiä, ennakkoperintää ja sosiaaliturvaa. Osaamisestasi ja kiinnostuksestasi riippuen voit työskennellä myös muuhun tuloverotukseen kuuluvien toimeksiantojen parissa. Pääset hyödyntämään, kehittämään ja laajentamaan osaamistasi osana asiantuntevaa ja innostunutta vero- ja lakipalvelutiimiämme.

Odotamme sinulta oikeustieteen, kauppatieteen tai muuta soveltuvaa ylempää loppututkintoa sekä useamman vuoden työkokemusta henkilöverotuksen parissa. Olet oma-aloitteinen, ripeästi työhön tarttuva ja tottunut itsenäiseen työskentelyyn. Ajanhallinta ja työn organisointi ovat sinulle tuttuja taitoja ja hahmotat nopeasti suuriakin kokonaisuuksia. Sinulla on vahvat vuorovaikutustaidot ja pidät tiimityöskentelystä. Toivomme erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa ja muun kielitaidon katsomme eduksi.

Monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi tarjoamme yksilöä arvostavan ja joustavan työympäristön, jossa omalla osaamisellasi ja työpanoksellasi on merkitystä. Meillä BDO:lla työntekijöidemme hyvinvointi on etusijalla, ja mahdollistamme työn ja perhe-elämän yhteensovittamisen kunkin asiantuntijan tarpeet huomioiden.

Hae työpaikkaa 14.10.2018 mennessä täyttämällä hakemus verkkosivuillamme bdo.fi/rekry. Huomioimme vain verkkosivujemme kautta jätetyt hakemukset.

Tehtävästä voit kysyä lisää johtaja Harri Huikurilta, puh. 040 562 8672 tai Tax partner Antti Suulamolta, puh. 040 7070 977.