(Poistunut julkaisusta)

Henkilöveroasiantuntija / Andritz Oy, Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019


Kansainvälinen teknologiakonserni ANDRITZ on yksi maailman johtavista laitosten, laitteiden ja palvelujen toimittajista vesivoimateollisuudelle, sellu- ja paperiteollisuudelle, metalli- ja teräs-teollisuudelle sekä kunnallisiin ja teollisiin erotusteknologiaratkaisuihin sekä eläinrehun ja biomassapellettien tuotantoon. Myös automaatio on tärkeä liiketoimintasegmentti, jossa ANDRITZ tarjoaa laajan valikoiman innovatiivisia tuotteita ja palveluita IIoT-sektorilla (teollinen internet) tuotenimellä Metris. Lisäksi kansainvälinen konserni toimii aktiivisesti energiantuotannon (höyrykattilalaitoksia, biomassakattiloita, soodakattiloita ja kaasutuslaitoksia energian tuotantoon) ja ympäristöteknologian alalla (savukaasunpuhdistuslaitoksia) sekä tarjoaa laitteita kuitukankaiden ja liukosellun tuotantoon sekä kuitulevyntuotantolaitoksia ja kierrätyslaitoksia.

Keskeiset arvot, joihin ANDRITZ on sitoutunut, ovat intohimo, kumppanuus, näkökulmat ja monipuolisuus. ANDRITZin pääkonttori sijaitsee Grazissa Itävallassa. ANDRITZ on luotettava ja asiantunteva liikekumppani, joka yli 170 vuoden kokemuksella ja 29 600 työntekijän voimin yli 280 toimipaikassa yli 40 maassa edesauttaa asiakkaitaan saavuttamaan liiketoiminta- ja kestävän kehityksen tavoitteensa.

Vahvistamme nyt henkilöstöhallinnon Global Mobility -tiimiämme Helsingissä uudella ammattilaisella,  

Henkilöveroasiantuntija

Liiketoimintamme ytimessä ovat kokonaistoimitusratkaisut asiakkaillemme globaalisti, joissa olennainen osa ratkaisua on osaava henkilöstömme. Global Mobility -tiimi huolehtii mm. projektikomennusten sujuvasta suunnittelusta ja käytännön toteutuksesta. Henkilöveroasiantuntijana tehtäväkenttääsi kuuluvat erityisesti kansainvälisen verotuksen ja ennakkoperinnän tehtävät yhteistyössä HR:n, palkkahallinnon, projektihenkilöstön sekä ulkopuolisten verokonsulttien kanssa Suomessa ja ulkomailla. Raportoit tehtävässäsi Suomen Global Mobility & Tax -johtajalle.

Tehtäviisi sisältyy:

  • ulkomaan projektien veroselvitysten ja vero-ohjeiden laatiminen
  • ulkomaan verojen laskenta erilaisissa komennustilanteissa sekä palkkahallinnon avustaminen ulkomaan verojen ja sosiaaliturvamaksujen laskennassa ja raportoinnissa
  • henkilöstön tukeminen kansainvälisiin työskentelytilanteisiin liittyvissä kysymyksissä.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulisi olla:

  • tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä vähintään 3 vuoden työkokemus vastaavista työtehtävistä
  • käytännön osaamista kansainvälisestä henkilöverotuksesta ja ennakkoperinnästä
  • sujuva suomen ja englannin kielen taito.

Odotamme sinulta myös hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä halua ja kykyä jatkuvaan uuden oppimiseen. Osaamisesi kasvaessa myös vastuualueesi voi halutessasi laajentua. Työskentelyotteesi on järjestelmällinen ja tarkka; kykenet työssäsi laadukkaaseen lopputulokseen aikataulupaineista ja useista samanaikaisista tehtävistä huolimatta.

Työnantajana ANDRITZ Oy tarjoaa sinulle vaihtelevia haasteita, mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhösi ja kehittyä oman alasi huippuosaajaksi alansa johtavassa globaalisti toimivassa teknologiayrityksessä. ANDRITZilla pääset työskentelemään toisiaan tukevien kollegoiden kanssa, hyvässä yhteishengessä. Ota suunta kohti oman menestystarinasi rakentamista ja liity joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS konsultti Jaana Jaatinen, puh. 020 746 9690. Lähetä hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta viimeistään 20.10.2019 mennessä.