Henkilövakuuttamisen johtava asiantuntija
LähiTapiola

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2021

Vahvistamme suurasiakkaiden henkilövakuuttamisen arvostettua palveluamme ja haemme vakituiseen tehtävään johtavaa asiantuntijaa Suurasiakkaiden Henkilöstöratkaisut –tiimiin. Tiimimme on pieni ja koostuu kokeneista huippuasiantuntijoista.

Henkilövakuutusten kokonaisuus, jonka parissa työskentelemme, koostuu henkilöstön terveyden ja talouden turvan lakisääteisistä ja vapaaehtoisista ratkaisuista. Syväosaajana ymmärrät työkykyjohtamisen laajaa kokonaisuutta ja henkilövakuuttajan tärkeän roolin osana sitä. Kenttä, jossa toimimme käsittää eri toimialojen suurtyönantajia sekä näiden tärkeimpiä kumppaneita.

Asiantuntijana toimit osana asiakkuustiimejä henkilövakuutuskokonaisuuden koordinoijana ja kehittäjänä. Huolehdit vakuutuksiin liittyvien prosessien sujuvuudesta LähiTapiolan ja asiakkaan välillä sekä työterveysyhteistyössä. Asiantuntijana vastaat nimettyjen asiakkuuksien huolenpidosta ja asiakaspysyvyydestä, palveluiden laadusta sekä myynnin tuesta.

Tehtävä edellyttää syvällistä ja laajaa tuoteosaamista sekä asiakaslähtöistä ja oma-aloitteista otetta työntekoon.

Odotamme sinulta

 • Syvällistä osaamista henkilövakuutusratkaisuista ja kiinnostusta työkykyjohtamisen kenttään
 • Kokemusta ja halua vaativien yritysasiakkaiden kanssa toimimiseen sekä myynti- ja kehityshenkisyyttä
 • Erinomaisia esiintymis- ja vuorovaikutustaitoja
 • Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa

Tarjoamme

Työsi on mahtava näköalapaikka henkilöstöratkaisujen monipuolisessa kentässä, tarjoten haasteita, kehittämismahdollisuuksia ja onnistumisen iloa. Sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi ja laajentaa omaa osaamistasi. Tiimissämme on hyvä ja innostava henki ja meille on tärkeää toisista – kollegoista ja asiakkaistamme välittäminen.

Työsi on monipaikkaisen työn -mallimme mukaista – työskentelemme lähityössä Hohka-toimitalossamme Espoon Tapiolassa ja paikoitellen myös etätyössä. Tehtävään sisältyy myös liikkuvaa asiakastyötä ja matkustusta. LähiTapiolassa meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa rekrytoiva esihenkilö Kirsi Kymäläinen pe 10.9. klo 10-12, ma 13.9. klo 13-15 tai to 16.9. klo 14.30-16.30. Puh. 0401941114 tai kirsi.kymalainen@lahitapiola.fi. Voit lähettää myös sähköpostia ja sovitaan tarvittaessa erillinen soittoaika.

Haethan tehtävää täyttämällä hakulomake ja vastaamalla videokysymyksiimme 20.9.2021 mennessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1495668
 • Tehtäväalue: Vakuutusala, Pankki ja rahoitus
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Kirsi Kymäläinen (kirsi.kymalainen (a) lahitapiola.fi)
 • Sijainti: Espoo