(Poistunut julkaisusta)

Henkilövakuuttamiseen erikoistunut edustaja
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020

Henkilövakuuttamiseen erikoistuneena edustajana toimit yrittäjäsuhteessa ja tiiviissä yhteistyössä muiden organisaatioiden kanssa. Keskeisin tehtäväsi on konsultoida asiakkaitamme henkilö- ja toimeentuloriskien hallinnassa sekä neuvotella heille laadukkaita ja monipuolisia ratkaisuja Etelä-Kymenlaakson alueella.

Työ erikoistuneena on mielenkiintoista, pitkäjänteistä, tavoitteellista ja palkitsevaa. Etsimme joukkoomme riskihenkivakuuttamisesta innostunutta ja henkilökohtaisesti kehittymisestään kiinnostunutta henkilöä, joille asiakkaiden turvan rakentaminen on intohimo.

Odotamme sinulta

  • Empatiataitoja, kykyä kuunnella ja toimia asiakaslähtöisesti
  • Intohimoista ja määrätietoista otetta työhön
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja asiakaslähtöisyyttä
  • Omaat hyvät tiimityöskentelytaidot
  • Osaat johtaa omaa työtäsi itsenäisesti ja organisoidusti

Tarjoamme

Mielenkiintoisen ja ainutlaatuisen tehtävän, kattavan perehdytyksen sekä kannustavan palkkiomallin. Saat työsi tehokkuden tueksi ajanvarauspalvelun joka varaa sinulle sovitun määrän asiakastapaamisia.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa aluepäällikkö Päivi Oksanen, puh. 040 835 5072, paivi.oksanen@lahitapiola.fi.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 10.3.2020 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan.