(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstövalmentaja, Vantaa
Valio

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018

Tartu mahdollisuuteen ja tule mukavaan ja ammattitaitoiseen porukkaamme! Haemme Vantaan tehtaalle vakituiseen työsuhteeseen henkilöstövalmentajaa. Tarjoamme monipuoliset ja haasteelliset työtehtävät sekä mahdollisuuden kehittyä alan osaajana.

Henkilöstövalmentajan tehtäviin kuuluu tehtaan esimiesten tukeminen HR- ja työsuhdeasioissa, koulutussuunnittelu, kouluttaminen, perehdytys, rekrytoinnit ja sisäinen viestintä. Henkilöstövalmentaja on tiiviisti yhteydessä konsernin HR-toimintoihin varmistaen konsernitason linjausten jalkautumisesta tehdastasolle. Lisäksi henkilöstövalmentaja toimii esimiehenä myymälän, vaatevaraston ja henkilöstötoimiston työntekijöille sekä yhteyshenkilönä työterveyspalvelun ja ruokalapalvelun toimijoihin.

Edellytämme hakijalta:
• työsuhdeasioiden tuntemusta
• erinomaisia vuorovaikutustaitoja
• valmiuksia koulutussuunnitteluun ja kouluttajana toimimiseen
• kokemusta esimiestyöstä
• elintarvikealan tai muuta soveltuvaa ammattikorkeakoulu- tai korkeakoulututkintoa
• englannin kielen hallintaa

Henkilöstövalmentaja raportoi tehtaanjohtajalle ja on tehtaan johtoryhmän jäsen.

Valiolla uskomme, että yhdessä voimme tehdä työelämästä paremman! Tapamme toimia perustuu Valion arvoihin, jotka ovat: asiakaskeskeisyys, vastuullisuus, uudistuminen sekä yhteistyö. Kun aloitat meillä, saat hyvän perehdytyksen työtehtäviisi. Panostamme henkilöstömme osaamisen ja työelämän taitojen jatkuvaan kehittämiseen koulutusten ja valmennusten kautta. Saat myös käyttöösi suuren ja maineikkaan suomalaisen elintarvikeyrityksen edut.

Lisätietoja tehtävästä: tehtaanjohtaja Heikki Mäkelä kertoo mielellään lisää tehtävästä. Voit soitella numeroon 050 384 0107/ 8.10. klo 14-15, 10.10. klo 14-15 sekä 16.10. klo 14-15.

Hakemukset: odotamme sinua jo innolla mukaan porukkaamme, haethan mahdollisimman pian! Hakemukset ja CV:n pyydämme lähettämään viimeistään 17.10.2018 mennessä hakulinkin kautta.

Valio Oy Vantaan tehdas valmistaa kaikki Valion kotimaiset sulatejuustot, lisäksi Vantaalla pakataan ja kypsytetään Valion muissa tuotantolaitoksissa valmistettuja juustoja. Tehdas työllistää yli 200 henkilöä erilaisissa tehtävissä. Tehtaalla on BRC-sertifikaatti. Lisätietoa Valiosta www.valio.fi