Henkilöstösuunnittelija
REILA PALVELUT OY

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2022

Primary location:

HELSINKI

Haemme Reilan turvallisuuspalveluliiketoimintaan HENKILÖSTÖSUUNNITTELIJAA. Tehtäviisi kuuluu esimerkiksi turvallisuuspalveluliiketoiminnan keskitetty työvuorolistojen suunnittelu sekä liiketoimintaa tukevan resursoinnin kehittäminen yhdessä muun tiimin (esim. palveluesimiehet, HR) kanssa. Arki koostuu muun muassa työvuorosuunnittelusta, työntekijöiden neuvonnasta sekä palvelutilausten suunnittelusta. Työskentelet työvuorosuunnitteluun, tilauksiin ja laskutukseen liittyvien järjestelmien parissa ja ohjaat osaltasi arjen sujuvuutta ja turvallisuuspalveluliiketoimintamme tehokkuutta. Teet tiiviisti yhteistyötä palveluesimiesten kanssa kustannustehokkaan ja laadukkaan työvuorosuunnittelun toteuttamiseksi hyödyntäen käytössä olevia resursseja ja dataa.

Roolissasi olet paljon enemmän kuin työvuorojen täyttäjä: olet keskeisen roolisi kautta varmistamassa palveluidemme laatua sekä asiakas- ja henkilöstötyytyväisyyttä. Olet myös mukana innostamassa, opastamassa ja kehittämässä toimintamalleja. Uskallat tarttua vaikealtakin tuntuviin haasteisiin ja etsiä ratkaisuja niihin. Resurssisuunnittelun tarkoituksena on varmistaa, että liiketoiminnassa oikeat osaajat ovat oikeissa paikoissa oikeaan aikaan. Sinä olet siis avainasemassa onnistumisten polullamme. 

Toivomme, että Sinulla on aikaisempaa kokemusta työvuorosuunnittelusta. Erinomainen pelisilmäsi ja ratkaisukykysi hektisissäkin tilanteissa auttavat sinua onnistumaan työssäsi. Hyvät yhteistyötaidot, kärsivällisyys, järjestelmällisyys ja palveluhenkisyys ovat tärkeimpiä ominaisuuksiasi. Katsomme eduksesi, mikäli Sinulla on kokemusta esimiestehtävistä, kaupan ja/tai vartiointialan työehtosopimuksen tuntemusta ja kokemusta työehtosopimuksen käytännön soveltamisesta. Lisäksi olet tottunut käyttämään erilaisia järjestelmiä ja osaat hyödyntää niitä monipuolisesti.

Reila Palvelut Oy on SOK:n tytäryritys, joka tarjoaa S-ryhmän yrityksille niiden tarpeita vastaavat käteisrahahuollon ratkaisut sekä valituilla toimialueilla myös turvallisuuden kokonaisratkaisut. Reila on voimakkaasti kasvava, kotimainen, vakavarainen ja vastuullinen toimija. Kiinnostavan ja monipuolisen työn lisäksi tarjoamme sinulle Suomen parhaat henkilöstöedut. Henkilöstömme saa S-ryhmän yli 1800 toimipaikasta bonuksen lisäksi ostoetua osuuskaupasta ja tuotteesta riippuen 3–25 prosenttia. Lisäksi tarjoamme kattavasti muita etuja, mm ePassi, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä laaja työterveyshuolto. Reilassa ja S-ryhmässä on tarjota myös todella monipuoliset ja laajat ura- ja koulutusmahdollisuudet. Lisää tietoa S-ryhmän henkilöstöeduista https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan.

TUNNISTATKO TÄSTÄ ITSESI? HAE HETI!

Jos uskot kykeneväsi täyttämään saappaat, hae paikkaa jo tänään! Tehtävä alkaa mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä viivyttele.

Jos haluat kysyä lisää, voit olla yhteydessä Reila Palvelut Oy:n turvallisuuspalvelujen liiketoimintajohtaja Mikko Koskiseen, tavoitettavissa ke 19.1 klo 8.30-10, pe 21.1 klo 8.30-10 ja ke 26.1. klo 15.30-17 numerosta 010 76 80030. Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastattelun muodossa ja sen perusteella kutsumme hakijoita jatkohaastatteluun. Työt alkavat perehdytyksen merkeissä alkuvuodesta 2022.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1553443
  • Tehtäväalue: HR, Asiakaspalvelu, Turvallisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki