(Poistunut julkaisusta)

HENKILÖSTÖSUUNNITTELIJA
Omnia, Espoon seudun koulutuskuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2020

Tervetuloa mukaan kehittämään ja kehittymään iloiseen joukkoomme!

Haemme motivoitunutta ja kehittämismyönteistä
HENKILÖSTÖSUUNNITTELIJAA

Tulet osaksi henkilöstöpalveluiden palvelussuhdetiimiä, johon kuuluu neljä henkilöstösuunnittelija, viisi henkilöstöassistenttia ja palvelussuhdevastaava.

Huolehdimme yhdessä henkilöstöasioiden sujumisesta ja jatkuvasta kehittämisestä. Työtehtävämme ovat välillä kiireisiä ja haastaviakin. Haastavista tilanteista selviämme yhdessä tekemisen meiningillä ja huumorilla sekä halulla oppia ja onnistua tiiminä.

Tehtävä on vakinainen alkaen 3.8.2020 tai sopimuksen mukaan.

Henkilöstösuunnittelijana toimit yhteistyössä oman vastuualueesi esimiesten kanssa. Tehtäviisi kuuluu esimiesten neuvonta, tuki ja ohjeistaminen henkilöstösuunnittelussa ja palvelussuhdeasioissa sekä palvelussuhteen elinkaareen liittyvät tehtävät. Lisäksi tehtävänäsi on ylläpitää ja kehittää henkilöstöjärjestelmiä, tehdä osaltasi henkilöstöraportointia sekä analysoida tuloksia.

Edellytämme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, KVTES -ja OVTES-sopimusten tuntemusta ja kykyä soveltaa niitä käytännön tilanteissa, vähintään kolmen vuoden kokemusta HR-työstä sekä hyviä tietoteknisiä taitoja.

Eduksi katsomme kokemuksen HR-työstä kunta-alalla ja henkilöstösuunnittelusta.

Odotamme sinulta hyviä yhteistyötaitoja, asiakaspalveluasennetta, huolellisuutta ja tarkkuutta. Lisäksi toivomme työhön tarttuvaa ja positiivista asennetta sekä kykyä ratkoa oma-aloitteisesti ongelmatilanteita.

Tehtävässä sovelletaan koeaikaa.
Lisätietoja

http://www.omnia.fi