(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstösuunnittelija
Oulun yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Oulun yliopiston henkilöstöpalvelut on noin 20 HR-osaajan tiimi, joka muodostuu keskitetyistä tukipalveluista ja viidestä lähipalvelupisteestä. Haemme nyt huipputiimiimme osaamisen kehittämisen tueksi henkilöstösuunnittelijaa, jolla on osaamista ja pedagogista näkemystä koulutusten ja erityisesti verkkokoulutusten suunnittelusta ja toteuttamisesta.

Henkilöstösuunnittelijana toimit monipuolisen ja organisaatiota uudistavan tehtäväkokonaisuuden parissa. Teet tiivistä yhteistyötä henkilöstöpalveluiden asiantuntijoiden sekä sisäisten ja ulkoisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Tärkeimpiin tehtäviisi sisältyy osaamisen kehittämisen järjestelmän sekä verkkokoulutusalustan hankintaprojektien toteuttaminen, käyttöönotto sekä jatkokehittämisen suunnittelu yhdessä käyttäjien kanssa. Odotamme sinulta aitoa kiinnostusta uusiin järjestelmiin ja työkaluihin sekä projektimaista ja oma-aloitteista työotetta.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä aiempaa kokemusta ja osaamista koulutusten suunnittelusta ja toteuttamisesta, erityisesti verkkokoulutusympäristössä. Tarvitset myös hyviä tiimityöskentelytaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Kokemus kansainvälisen organisaation osaamisen kehittämisestä ja/tai HR-toiminnoista sekä Moodle-oppimisympäristöstä katsotaan hakijalle eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän, jossa pääset luomaan uutta ja kehittämään koko yliopiston kannalta merkittävää kokonaisuutta ammattitaitoisen ja kannustavan tiimin tuella. Koulutukset, joustavat työajat ja mahdollisuus etätyöhön sekä yksityissektoria pidemmät lomat kuuluvat pakettiin.

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköistä hakulomaketta käyttäen viimeistään 2.6.2019. Tehtävä on määräaikainen (2 vuotta) ja täytetään 1.8.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävä sijoittuu yliopiston palkkausjärjestelmän muun henkilöstön vaativuustasolle 8-9. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa, joka on enintään 50 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöjohtaja Jarmo Okkonen puhelimitse pe 24.5.2019 klo 15.30-17.00 puh: 050 483 5170 tai sähköpostitse jarmo.okkonen (at) oulu.fi.