(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstösuunnittelija HUS HR-viestintä ja palvelussuhdeasiat (1800018K)
HUS

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2018

Oletko viestintäorientoitunut ja tunnet paloa HR-asioihin? Meillä pääset kehittämään ammattitaitoasi kansainvälisesti korkeatasoisessa sote-organisaatiossa ja viemään kanssamme HR-tiimin tekemistä uudelle tasolle.

Haemme HUS-kuntayhtymän henkilöstöjohtoon henkilöstösuunnittelijaa kehittämään ja toteuttamaan organisaatiomme HR-viestintää sekä tukemaan palvelussuhdeasioiden valmistelua. Tehtävässä viestit ymmärrettävästi henkilöstöasioista esimieskunnalle ja koko henkilöstölle. Lisäksi tehtäviisi kuuluu palvelussuhdeasioiden valmistelua ja prosessien kehittämistä.

Tehtäviisi kuuluu 

  • henkilöstöasioihin liittyvien intranet-sivujen ylläpito ja kehittäminen sekä uusien viestintäkanavien käyttöönoton tukeminen 
  • henkilöstöhallinnon ohjeiden, esitysmateriaalien, raporttien ja muiden julkaisujen tuottaminen yhdessä henkilöstöjohdon tiimin asiantuntijoiden kanssa sekä esimiesten uutiskirjeen ja henkilöstökertomuksen kokoaminen ja toimittaminen 
  • palvelussuhdeasioihin liittyvien ohjeistusten sekä neuvottelu- ja tukimateriaalien tuottaminen.

Sinulla on kokemusta viestinnän tehtävistä ja tunnistat mahdollisuudet hyödyntää eri viestintäkanavia. Lisäksi sinulla on kokemusta henkilöstöhallinnon prosesseista ja ohjeistuksista ja missiosi on saada hommat rullaamaan organisaatiossa selkeiden ohjeiden mukaisesti.

Odotamme sinulta hyvää suullista ja kirjallista viestintätaitoa sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Tehtävässä suoriutuminen vaatii suunnitelmallisuutta sekä hyvää organisointi- ja priorisointikykyä. Olet oma-aloitteinen yhteistyökumppani, jolta onnistuu sekä itsenäinen ja luova ongelmien ratkaiseminen että vastuullinen rutiinitehtävien hoitaminen. Tehtävä vaatii myös joustavuutta ja sopeutumista ajoittain kiireiseen työtahtiin.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän merkittävän terveydenhuolto-organisaation henkilöstöjohdon ryhmässä. Työskentelet henkilöstöjohtajan alaisuudessa ja yhteistyössä koko henkilöstöjohdon tiimin kanssa. Teet myös tiivistä yhteistyötä muiden HUS:n henkilöstöammattilaisten ja esimiesten sekä ulkoisten toimijoiden kanssa.

Työpaikka sijaitsee Meilahden sairaala-alueella. Tehtävä on vakinainen ja noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. HUS on savuton työpaikka.

Hakukelpoisuus

Soveltuva korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus.

Arvostamme kokemusta henkilöstöhallinnon suunnittelu- ja viestintätehtävistä, kunta-alan virka- ja työehtosopimusten ja palvelussuhdeasioiden tuntemusta sekä kokemusta HR- tietojärjestelmien, intranet- ja raportointityökalujen käytöstä (mm. sharepoint, excel).

Edellytämme työtehtävästä riippuen tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista ja salmonellasta.

Kohteen aloituspäivämäärä: 1.10.2018
Ensisijainen sijainti: Helsinki-Hallintokeskus
Organisaatio: 7108 Henkilöstöhallinnon vastuualue
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: Kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES

Yhteystiedot

 

Henkilöstön kehittämispäällikkö Salla Koivunen, p. 050 427 9247, 9.8. klo 8-9 ja 14.8. klo 15-16.

Hakuaika päättyy: 21.8.2018